Miron Mitrea si-a vandut "palatul" din Cotroceni si s-a mutat cu sotia, la bloc! Fostul strateg al PSD a incasat 870.000 euro pentru imobil, din care trebuie sa plateasca datorii de peste 600.000 euro

Miron Mitrea si-a vandut „palatul” din Cotroceni si s-a mutat la bloc, impreuna cu sotia lui, Manuela.

Editor: Alexandra Chiric Author: D.C. vineri 13 ianuarie 2017 , 08:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sotii Mtrea au fost proprietarii unei vile superbe in cartierul bucurestean Cotroceni, pe care au instrainat-o in urma cu trei luni. Tranzactia a avut loc pe 20 octombrie 2016, iar Miron si Manuela Mitrea s-au ales cu 870.000 euro in urma vanzarii casei. Pana in acest moment nu este cunoscuta identitatea cumparatorului care a intrat in posesia casei in care au locuit cei doi.

Cu o parte din bani, cei doi si-au achizitionat un apartament de 144 mp intr-un cartier rezidential nou din Bucuresti.
Miron MItrea si sotia lui, Manuela
Miron MItrea si sotia lui, Manuela

Vila familiei Mitrea avea 317 mp (suprafata utila) si o curte de 138 mp. Cei doi s-au mutat aici in 2004. Familia a mai detinut o vila in strada Aviator Ion Marasescu si alta in Baneasa, pe strada Erou Iancu Nicolae. Nici una dintre cele doua nu se mai regaseste printre bunurile familiei. In schimb, cei doi au ramas proprietari pe o vila din Austria, despre care Miron Mitrea spunea ca se afla in „cea mai ieftina zona turistica” din respectivul stat.

De asemenea, in conturile familiei cam bate vantul. In prezent cei doi detin putin peste 14.000 lei si cam 5.000 euro. In schimb, Miron si Manuela Mitrea au datorii de peste 600.000 euro, din care 90.000 euro la o persoana fizica.
Manuela Mitrea a fost deputat pana anul trecut
Manuela Mitrea a fost deputat pana anul trecut

Miron Mitrea a fost un personaj extrem de influent in viata politica pana in urma cu doi ani, cand a fost condamnat la inchisoare cu suspendare intr-un dosar privind renovarea casei mamei sale din Baneasa. El a fost eliberat in primavara anului trecut, insa a preferat sa ramana departe de viata politica. Doar sotia lui, Manuela, a mai continuat sa ramana in Parlament, pana la finalul anului trecut, cand i s-a incheiat mandatul de deputat.

Miron Mitrea a fost inchis mai bine de un an
Miron Mitrea a fost inchis mai bine de un an


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si