Miron Panaitescu de la HexiPharma a invatat table in inchisoare de la Nutu Camataru!

Miron Panaitescu, administratorul HexiPharma si bun prieten al lui Dan Condrea, a fost coleg de celula cu Nutu Camataru, de la care a invatat sa joace table.

Editor: Alexandra Chiric Author: D.C. duminică 17 iulie 2016 , 09:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Miron Panaitescu, unul dintre inculpatii in dosarul HexiPharma, a petrecut destul de mult timp in inchisoare (unde se afla si in prezent). El a fost condamnat alaturi de doi prieteni pentru o lovitura data pe bursa in 1999 si ulterior pentru ucidere din culpa – in urma unui accident in care sotia lui si-a pierdut viata.

Miron Panaitescu este administrator HexiPharma
Miron Panaitescu este administrator HexiPharma

Cu trei ani in urma, Panaitescu a acordat un interviu ziarului Bursa, in care a descris cu lux de amanunte modul in care a actionat. Interviul a fost dat sub protectia anonimatului, insa exista mai multe detalii care-l dau de gol pe prietenul lui Condrea: faptul ca a absolvit trei facultati, ca toata lumea il considera un informatician de geniu in momentul in care a dat lovitura precum si alte detalii din dosar – de exemplu ca a „devalizat” doua fonduri de investitii prin intermediul unui SVM (societate de valori mobiliare) din Timisoara pe care o achiztionase anterior cu o suma destul de mare de bani la acea vreme.

Interviul contine si amanunte ceva mai „exotice”, cum ar fi faptul ca a impartit celula cu mai multe VIP-uri, printre care si Nutu Camataru.

„... (in inchisoare, n.r.) am absolvit Dreptul, Finante-Banci, am invatat sa joc table. Diverse. Am stat in celula cu Doru Nicolaescu (FNI), Fanel Pavalache(fost consilier guvernamental), Kurt Treptow (istoric american condamnat pentru pedofilie), doi de la FNI, Mihai Trutescu de la Banca Albina, cu Zaher Iskandarani (om de afaceri condamnat pentru inselaciune), cu Genica Boerica (condamnat pentru rambursari ilegale de TVA), cu Nutu Camataru”, a spus Panaitescu. Am invatat multe. Am stat cu oameni cu care nu aveam ocazia sa vorbesc. Toti se gandeau ca fac ceva exotic si ca sunt mare informtician. La vremea aceea, eu nu stiam nici sa deschid calculatorul”, a mai spus barbatul.

Nutu Camataru, coleg de celula cu Panaitescu
Nutu Camataru, coleg de celula cu Panaitescu

In afara de facultatile absovite in inchisoare, Panaitescu a mai facut si medicina, acolo unde a fost coleg cu Dan Condrea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si