Mișcări suspecte pe contul de socializare al olandezului criminal! Cine a intrat pe contul lui Joop, după ce acesta s-a sinucis?

Joop Visscher, criminalul olandez care a ucis o fetiță de 11 ani în județul Dâmbovița, a dispărut de pe site-ul de socializare unde mai deținea un cont chiar și după moartea lui.

Author: Radu Constantin sâmbătă 28 septembrie 2019 , 19:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Joop Visscher, criminalul olandez, și-ar fi șters conturile de Facebook și Instagram după ce a aflat că poliția îl suspectează că a comis teribila crimă din Dâmbovița. A uitat însă de contul de pe site-ul flickr.com, pe care nu-l mai actualizase de circa 7 ani. Aici apăreau imagini vechi alături de fosta lui parteneră de viață dar și de fetița acestuia.

Contul de socializare i-a supraviețuit lui Visscher, însă a fost șters cu totul în urmă cu câteva zile. La linkul respectiv, adminitratorul site-ului de socializare a postat un anunâ conform cîăruia fotografiile căutate nu mai există. Mișcarea este una surprinzătoare, în condițiile în care în Olanda și în Uniunea Europeană în general accesul unei alte persoane la conținutul informatic protejat cu o parolă este strict ilegal. Există totuși posibilitatea ca site-ul să fi eliminat pagina la solicitarea persoanelor care apăreau în imagini alături de criminalul olandez, devenit celebru peste noapte din cauza teribilei fapte comise în urmă cu câteva zile.

În România, există adepți ai teoriilor conspiraționiste care nu cred nici acum în moartea olandezului.

Interpol a confirmat oficial abia joi, moartea acestuia, la 3 zile după ce acesta a intrat cu mașina sub roțile unui tir.    


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si