Miss Mercedes Morr a fost găsită moartă în locuința ei din Huston. Oamenii legii susțin că ar fi vorba despre o crimă urmată de o sinucidere. La fața locului s-a descoperit și cadavrul unui bărbat necunoscut.

Citeste si: VIDEO| Autoritățile, puse pe jar de un bărbat cu probleme psihice, care amenința cu un pistol șoferii într-o intersecție din Ploiești

Jenae Gagnier, cunoscută sub numele de Miss Mercedes Morr a murit. Tânăra era o influenceriță americană celebră pe Instagram. Ea a fost găsită moartă, marți. Se pare că a murit prin strangulare. Alături se afla un bărbat, mort și el.

Bărbatul suspectat de crimă este Kevin Alexander Accorto, în vârstă de 34, din Florida. Acesta a fost, de asemenea, găsit mort în apartamentul influenceriței. Cauza morții a fost descrisă ca fiind „multiple răni provocate cu un obiect ascuțit” de către medicul legist, care a concluzionat că este vorba despre o snucidere.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu în muzică. O celebră soprană a pierdut lupta cu viața

Celebră vloggeriță, găsită moartă în apartament

Poliția a anunțat că nu au găsit semne de intrare forțată, dar influencerița nu părea să-l cunoască pe atacator.

Citeste si: Jurnalistă celebră, moartă după vaccinul anti-COVID

miss mercedes morr a fost ucisă
Miss Mercedes a fost omorâtă.[Sursa foto: Facebook]

„În acest moment al investigației nu credem că a existat o relație între suspect și victimă”, a

declarat purtătorul de cuvânt al Poliției din Richmond, Lt. Lowell Neinast, pentru The New York Post.

Familia tinerei afirmă că atacatorul a urmărit-o obsesiv pe tânără înainte s-o ucidă. Influencerița a adunat mai bine de 2,6 milioane de urmăritori numai pe contul ei de Instagram, fiind cunoscută în showbiz-ul local.

Citeste si: Un tânăr afgan a fugit în Anglia pentru a scăpa de talibani. "Au încercat să mă transforme într-un sinucigaș la 13 ani"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si