Misterul a fost deslusit! De unde proveneau oasele din baia unui barbat din Gorj

Un barbat din Gorj, care a vrut sa-si renoveze garsoniera, a avut parte de un soc. Cand a scos cada, el a gasit mai multe oase. Barbatul a alertat imediat Politia.

M. P., joi 19 aprilie 2018 , 16:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Oasele gasite in baie sunt foarte vechi si e nevoie de o expertiza antropologica.

„Noi facem un inventar osteologic al oaselor, vedem daca exista leziuni traumatice, in principiu daca sunt de natura animala sau umana, macroscopic, dupa nivelul nostru, dupa care le trimitem la Institutul Mina Minovici, la Antropologie, pentru stabilirea cu certitudine a provenientei: umana sau animala. Sunt foarte vechi (oasele – n.r.). Unele sunt cert de natura animala, pentru ca erau nişte oase de pasare, le-am identificat fara dubiu. Sunt oase mici, majoritatea. Noi nu ne putem pronunta pana cand nu avem solutia data de Institut. Sunt oase mici, este foarte greu sa distingi pe fragmente osoase provenienta, le lipsesc la multe epifizele, lipsesc capetele, este foarte greu sa te pronunti pe fragmente mici şi foarte fragmentate, nu putem sa emitem o ipoteza acum”, a declarat Iulian Dascal, medic legist la Serviciul de Medicina Legala Gorj.

”Medicul legist a spus ca par a fi oase de copil. Erau infasurate intr-o camasa sau tricou, zidite intre cada si perete. Nu avea cum sa intre un animal acolo. Eu am spart zidul cu barosul si parea zid nou fata de restul constructiei. Blocul ar avea undeva la 70 de ani”, a spus proprietarul garsonierei.

Vecinii au povestit ca femeia care a locuit inainte in garsoniera a povestit pana a murit ca visa mereu copii care ii faceau rau si uneori chiar auzea plansete de copii din baie.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si