Două cadavre au fost recuperate în operațiunea de căutare a mamelor din Kansas care au dispărut fără urmă la sfârșitul lunii martie, potrivit Daily Mail.

Cine sunt cele două mămici dispărute

Veronica Butler, în vârstă de 27 de ani, și Jilian Kelley, 39 de ani, călătoreau împreună pentru a lua copiii lui Butler, de 6 și 8 ani, pe 30 martie.

Citește și: Alertă dispariție! Tânără din Sălaj, dată dispărută de mai multe zile. Persoanele care o văd sunt rugate să sune la 112

Cele două femei au dispărut la aproximativ 5 km față de locul unde erau așteptate să-i ia pe copii.

Circumstanțele dispariției sunt foarte ciudate: Butler trecea printr-un război surd privind divorțul și custodia copiilor, iar Kelley, soția unui pastor, era una dintre supraveghetorii femeii pentru vizitele ei cu copiii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Ziua fatidică de 30 martie era tocmai ziua de naștere a fiicei lui Butler, în vârstă de șase ani, și era programată o petrecere cu copii și adulți.

Serbarea nu a mai avut loc niciodată.

Arestări după descoperirea a două cadavre

Două cadavre au fost recuperate în legătură cu dispariția celor două mame din Kansas, văzute ultima oară acum două săptămâni, în timp ce patru persoane au fost acuzate de răpire și crimă.

Patru persoane au fost arestate după un raid uriaș al SWAT în Oklahoma privind posibila răpire și crimă.

Oficialii au găsit două cadavre în comitatul Texas din Oklahoma în legătură cu dispariția femeilor, potrivit News Nation.

În prezent, autoritățile transportă cele două cadavre la un medic legist pentru a identifica și stabili cauza morții, arată sursa citată.

Arestări după descoperirea a două cadavre

Arestări după descoperirea a două cadavre

[Sursa foto: Daily Mail]

Cine sunt suspecții în cazul de răpire și crimă

Printre cele patru persoane arestate se numără Tifany Adams (foto mai sus), de 54 de ani, bunica copiilor și iubitul bunicii, Tad Cullum, de 43 de ani, potrivit NewsNation.

Ceilalți doi indivizi arestați, Cole și Cora Twombly, în vârstă de 44 de ani, sunt prieteni cu Adams pe Facebook și ar fi participat la dubla crimă din Oklahoma.

Soția pastorului a murit fără a avea legătură directă cu scandalul privind custodia copiilor celeilalte mămici

Soția pastorului a murit fără a avea legătură directă cu scandalul privind custodia copiilor celeilalte mămici

[Sursa foto: Daily Mail]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si