VIDEO | Misterul dublei crime din Iași se adâncește. Șoferiţa unei companii de ride sharing, martor cheie în dosar

Studentul marocan, principalul suspect, a făcut primele declarații în fața anchetatorilor, la aproape două luni de la odioasa crimă.

Author: Diana Bostan marți 08 februarie 2022 , 14:46

dublă crimă iași

Principalul suspect în cazul dublei crime de la Iași a fost audiat pentru prima dată.

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Principalul suspect a fost audiat pentru prima dată, la aproape două luni de la teribila crimă din Iași. Marocanul le-ar fi mărturisit anchetatorilor că ar fi fost trimis de sora victimei la vila respectivă, după ce studentul ucis n-a mai răspuns la telefon. 

Tânărul susține că este nevinovat

Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublei crime de la Iaşi, a ajuns ieri în fața anchetatorilor, pentru primele audieri. Studentul la medicină susține în continuare că este nevinovat.

Tânărul le- a spus anchetatorilor că a fost la vilă în trei zile consecutive, 8,9, respectiv 10 decembrie. El a fost într-o vizită, apoi pentru a recupera un halat pe care îl uitase şi de care avea nevoie la facultate. Pe 10 decembrie el susține că a ajuns în zonă, dar nu a intrat în vilă.

Citeste si: Dubla crimă din vilă- se caută martorul-cheie

Ahmed susține că a fost sunat de sora victimei pentru a merge la vilă

Pe data de 10 a revenit la rugămintea surorii victimei care l-a sunat spre seară după ce în prealabil îl sunaseră mai multe persoane. A trecut spre seară să vadă ce s-a întâmplat acolo. A precizat că a vazut geamul lateral spart, era lumină în casă şi atunci s-a speriat şi a plecat.”,  susține Raluca Andrei, avocatul principalului suspect.

Citeste si: Crimă urmată de sinucidere, în județul Dolj. Două persoane au fost găsite decedate în casă

Martor cheie în dosarul dublei crime de la Iași

Suspectul susține că ar fi ajuns atunci şi ar fi plecat de la vilă cu o femeie, şoferiţă a unei companii de ride sharing, care ar putea fi martor cheie în dosar.

Însă pentru a putea fi audiată, poliţiştii trebuie să obţină aprobare de la firma-mamă, care are sediul în San Francisco.

Telefoanele victimelor nu au apărut, arma crimei nu a apărut. Rămân în continuare probele ADN.”,  a mai adăugat avocatul tânărului.

În ziua în care cele două cadavre au fost descoperite, suspectul principal se afla la Roma, cu iubita sa, iar vacanța era plănuită cu mut timp în urmă.

Acolo a fost prins de carabinieri şi reţinut. A fost audiat abia acum, iar anchetatorii încă mai așteaptă rezultatele probelor ADN găsite la locul dublei crime. 

Citeste si: Informații de ultim moment din cazul studenților uciși la Iași. S-a aflat rezultatul ADN al criminalului răspunzător de dubla crimă

VIDEO- Noi imagini cu marocanul dus la audieri


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si