Misterul ghetutelor lui Sfantul Spiridon: "Sunt mereu gasite prafuite, dovada ca el pleaca undeva" - Mii de credinciosi se inchina la racla lui

Despre Sfantul Spiridon, se spune ca a facut in timpul vietii minuni cum niciun alt parinte cu har divin n-a reusit! Uimitoare sunt insa cele dupa moarte.

Author: V.P. joi 28 septembrie 2017 , 19:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Catalin Dumitrean, preot paroh- De mule ori racla este deschisa si sfantul nu este gasit in racla, iar ghetutele sale, pentru ca avem gheata Sfantului Spriridon, sunt gasite prafuite ca dovada ca el pleaca undeva.

Racla cu moastele Sfantului Spiridon e in catedrala din Insula Corfu, unde- anual- sute de mii de credinciosi strabat pamanatul, in pelerinaj. Pentru cei care nu pot ajunge in Grecia, la Sibiu a ajuns gheata sfantului.

- Ghetele Sfantului se tocesc. Pai de se tocesc? Pentru ca dansul calatoreste si de duce acolo unde oamenii au nevoie si cred ca e nevoie peste tot

Catalin Dumitrean, preot paroh -  in momentul in care vin crestinii la racla se roaga, fac inchinaciuni, ei primesc nenumarate mesaje, ameliorari ale bolilor.

Gheata Sfantului Spiridon va ramane la Capela  Spitalului de Pneumofitiziologie din Sibiu pana la inceputul saptamanii viitoare.
 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si