Îndrăgitul prezentator a petrecut o săptămâna de vis în Torino și este pregătit să facă față provocărilor puse la cale de colegă să de emisiune, Grațiela Teohari Duban.

Mihai Mitoșeru a declarat în nenumărate rânduri că este îndrăgostit de Italia. A fost la Roma și Florența de șapte ori, iar acum s-a reîntors la Torino, pentru a doua oară, fiind complet îndrăgostit de locurile, oamenii și mâncărurile din acest oraș străvechi.

Și pentru că a avut timp să viziteze și să experimenteze ce are de oferit acest oraș piemontez, a împărtășit și celor care încă nu l-au vizitat câteva trucuri pentru o escapadă reușită.

Mihai Mitoșeru, vacanță la Torino înainte de noul sezon Se strigă darul

" Trebuie vizitat tot centrul, piatetele lor superbe, Castello, San Carlo, Vittorio Veneto, este minunat sus la Superga, parcul Valentino, Borgo Medievale. Sunt locuri atât de frumoase! Sunt de vizitat toate cafenelele vechi din Torino, este de încercat celebra băutură în trei straturi, lapte, frișcă și cafea, fără să le amesteci, Bicerin. Chiar am fost la Caffe Bicerin, unde am încercat rețeta originală. Sunt de testat și felurile lor tradiționale de mâncare, vitello tonnato, paștele agnolotti și tajarin. Sunt multe locuri foarte frumoase de vizitat și de mâncat în Torino. Prima oară a fost frumos, acum a fost superb",  a declarat Mihai Mitoseru.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Dacă a reușit să își încarce bateriile suficient de bine pentru a o "înfrânge" pe Grațiela Duban în goana după zestre, aflați sâmbătă seara, de la ora 21.00,

la Kanal D, când începe noul sezon  plin de voie bună "Se strigă darul". Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si