Moarte tragică într-un parc de distracții. A fost aruncată la 6 metri

O tânără în vârstă de 29 de ani din Satu Mare a avut o moarte tragică într-un parc de distracţii din Potsdam, Germania. Este vorba de un accident de muncă, pe care autorităţile îl anchetează acum pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

G.B., miercuri 02 octombrie 2019 , 16:50

Moarte tragică într-un parc de distracții. A fost aruncată la 6 metri
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Moartea tragică a avut loc duminică după amiază, într-un parc de distracţii, deschis în urmă cu două zile. Românca muncea acolo, iar la un moment dat, după ce un coleg a pornit cursa caruselului a fost aruncată aproximativ şase metri prin acesta, murind pe loc. Se pare că tânăra nu a ştiut ce face colegul ei.

Moarte tragică într-un parc de distracții. A fost aruncată la 6 metri

Citeste si: Povestea care a înfricoșat milioane de români! Detaliul neștiut despre moartea Ilenei Sărăroiu iese la iveală la 40 de ani de la decesul iubitei artiste!

Oamenii prezenţi la faţa locului au cerut ajutor, însă medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

A fost aruncată la 6 metri

În urma accidentului grav, întreg parcul a fost închis pentru verificări. Potrivit stiridiaspora.ro, parcul va fi redeschis în următoarele zile.

Moarte tragică într-un parc de distracții. A fost aruncată la 6 metri

Citeste si: Doliu în lumea muzicii: Un celebru cântăreț a murit într-un accident îngrozitor

Recent, o tragedie a avut loc şi în Italia, acolo unde o româncă în vârstă de 60 de ani a fost găsită moartă. Nu a mai ajuns la locul de muncă, iar vecinii acesteia s-au alertat. Pompierii şi carabinieri au fost nevoiţi să spargă uşa locuinţei pentru a reuşi să intre în casă româncei. Aceştia au descoperit trupul femeii fară viaţă, dar care nu prezenta urme de violenţe.

Citeste si: Scene incredibile. Un bărbat s-a stropit cu lichid inflamabil la sediul Parlamentului britanic


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si