Mobilizare a poliţiştilor din Hunedoara şi Caraş-Severin pentru găsirea unei femei pe care fiul său nu o putea contacta telefonic, însă ea se afla la iubitul cunoscut pe Facebook

Poliţiştii din judeţele Hunedoara şi Caraş-Severin au fost mobilizaţi pentru căutarea unei femei de 63 de ani din Lupeni, judeţul Hunedoara, pe care fiul său nu o putea contacta telefonic şi era îngrijorat, ea fiind bolnavă. Femeia plecase însă în judeţul Caraş-Severin, la iubitul cunoscut pe Facebook.

Author: A.N.C miercuri 07 august 2019 , 15:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri, al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Poliţia municipiului Lupeni a fost sesizată, marţi, prin Serviciului Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 de către o persoană din municipiul Alba Iulia, care a reclamat că a apelat-o telefonic în repetate rânduri pe mama sa, o femeie în vârstă de 63 de ani, care domiciliază în municipiul Lupeni, iar aceasta nu i-a răspuns la telefon.

Citeste si: Tânăr din judeţul Vaslui, internat la Iaşi cu malarie, după ce a fost în Africa la muncă

Citeste si: Familia Luizei Melencu a depus o cerere la DIICOT în care cere daune de 300.000 de euro

Citeste si: S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Citeste si: Doi îndrăgostiți au murit în timp ce se sărutau într-un accident stupid

Apelantul a precizat că femeia suferă de mai multe afecţiuni medicale şi a solicitat să se facă verificări la domiciliul acesteia, fiind îngrijorat cu privire la starea ei.

"În urma sesizării, în cel mai scurt timp la adresa indicată s-a deplasat un echipaj de poliţie şi unul de pompieri, însă femeia nu a fost găsită în locuinţa sa. Poliţiştii au identificat o vecină a femeii, care le-a declarat că aceasta i-a lăsat cheia de la apartament, în data de 31.07.2019, pentru a avea grijă de locuinţa sa, şi i-a spus că pleacă la o «cunoştinţă» din municipiul Reşiţa, fără a putea oferi alte amănunte”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au făcut verificări la unităţile spitaliceşti din zona Văii Jiului, la Autogara Normandia, precum şi în rândul taximetriştilor.

În urma acestor verificări, femeia a fost identificată în comuna Târnova, judeţul Caraş-Severin, la locuinţa unui bărbat despre care a declarat l-a cunoscut în urmă cu aproximativ două săptămâni, pe Facebook, şi cu care urmează să se căsătorească.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si