Mobilizare pe o retea de socializare: Peste 200 de tineri s-au intors acasa din strainatate in ziua alegerilor pentru a schimba primarul dintr-o comuna din Suceava

Peste 200 de tineri dintr-o comuna din Suceava s-au mobilizat pe o retea de socializare si s-au intors acasa din strainatate in duminica alegerilor locale pentru a schimba primarul.

Editor: Viorela Precupas vineri 10 iunie 2016 , 14:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit adevarul.ro, cei peste 200 de tineri au venit acasa din Belgia, Italia, Marea Britanie sau Austria, iar altii 100 din orasele Targu Mures si Cluj Napoca, pentru a schimba primarul din comuna lor natala Bosanci.

In urma mobilizarii, Neculai Miron, candidatul ALDE, a iesit primar.Mobilizarea a inceput pe Facebook in urma cu trei luni inainte de alegeri.

"Eu nu aveam cont pe acest site de socializare, dar un prieten m-a îndemnat să-mi fac, promiţându-mi că mă va ajuta. Aveam astfel posibilitatea să comunic nu doar cu oamenii din comună, ci şi cu bosâncenii plecaţi. Aşa am început să le povestesc despre planurile mele şi despre ce intenţionez să fac. Acest grup de oameni nu fac parte din consilierii mei şi nici nu au fost plătiţi pentru a-mi face campanie. Ei au făcut-o pentru comună, nu pentru mine", a declarat Neculai Miron, primarul ales al comunei Bosanci.Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si