Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

O floare printre flori- asa s-ar descrie  bruneta focoasa care si-a accesorizat cu petale nu doar buclele, ci si decolteul atent bronzat.



Vad ca ai flori si la sutien, si in par
Da, am incercat sa ma asortez un pic.

Se poarta florile sezonul acesta?
Da, se poarta si imi plac 21.18

Pe langa genele puse atent, fir cu fir, domnisoarele fac si alte eforturi pentru o aparitie ca-n reviste. Nu renunta la tocuri nici macar pe plaja.


Senzatie pe plaja a facut si un domn bronzat din cap pana in picioare: are ochelari semnati de un designer italian si un stras pe dinte, pentru un zambet cat mai ravasitor.

Sunt de soare sau de vedere?
De soare..

Cat au costat?
Suficient..
Cat?
350 de lire.
Si se potrivesc cu strasul de pe dinte?
A fost bonus strasul la ochelari


Nici cei trecuti de prima tinerete nu s-au dezis de tendintele sezonului. Cele mai in voga sunt, in continuare, costumele in doua piese, care se potrivesc- zic doamnele -  oricarei siluete.


Orice costum de baie v-ati pune in bagaj, nu va faceti griji: soarele nu tine cont de trenduri. Vremea va fi caniculara pana la sfarsitul weekendului, asa ca incercati sa va alegeti costume de baie cu cat mai putin material.


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si