Pe 12 decembrie 2017, Alina Ciucu (25 de ani) isi pierdea viata in statia de metrou Dristor, impinsa sub o garnitura de Magdalena Serban. Toata existenta tinerei care se mutase la Bucuresti si care urma sa se marite cu iubitul ei statuse sub semnul intamplarii si al greutatilor de tot felul. Mai intai, parintii ei naturali n-au putut avea grija de ea, Alina pierzandu-si mama acum cativa ani, iar tatal fiind un barbat pe care mama Alinei nu a vrut sa-l treaca oficial in acte.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In adolescenta, Alina a avut o sansa si a profitat de ea cat a putut, fiind infiata de familia Popescu, Sandu si Gabriela, niste vecini din Listeava (judetul Dolj) cu posibilitati materiale. Sandu si Gabriela, care acum se ingrijesc de toate pomenile victimei de la metrou, i-au platit studiile Alinei si au fost practic parintii care i-au lipsit fetei pana cand aceasta a disparut intr-un mod tragic.

"Au infiat-o pe Alina dupa ce au jurat ca vor adopta pe cineva daca Robert, baiatul lor, scapa cu viata dintr-o operatie complicata"  

Potrivit satenilor din Listeava, localitatea natala a Alinei, si infierea fetei de catre familia Popescu are povestea ei nestiuta. "Familia Popescu a tinut la Alina ca si cum ar fi fost copilul lor! Sunt si acum afectati de pierdere, dar n-au ce sa faca, merg inainte, cu tot cu durerea...Pe Alina, o fata simpla si desteapta, dar pe care ai ei nu o puteau creste, Sandu si Gabriela au infiat-o dupa ce au jurat ca vor adopta pe cineva daca Robert, baiatul lor, scapa cu viata dintr-o operatie foarte complicata sustinuta la Bucuresti! Robertino a scapat, iar Sandu si

Gabriela s-au tinut de cuvant si au infiat-o pe Alina!", au povestit pentru stirilekanald.ro vecinii Alinei din Listeava.   

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si