Moment tulburător într-o gară! Un tren trece peste un bebeluş de un an căzut pe şine, iar copilul scapă miraculos

Un tren a trecut peste un copil în vârstă de 1 an,care a scăpat teafăr, în mod surprinzător.

M.C.B., miercuri 21 noiembrie 2018 , 14:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un video surprinde momentul în care un tren trece peste un copil de un an, căzut pe şine într-o gară din India, iar copilul scapă în mod miraculos.

Marţi, copilul a ajuns pe şine cu câteva momente înainte ca trenul să intre în gara din Mathura, din Uttar Pradesh, India.

Mama a leşinat după ce şi-a văzut copilul pe şine, însă, în mod miraculos, fetiţa de un an a fost scoasă nevătămată după ce trenul a trecut de oamenii prezenţi pe peron.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si