Diana Belbita nu a mai urcat in ring de anul trecut, atunci insa cand a avut mai multe meciuri importante. Acum insa, a anunta ca pe 20 august va participa la o gala si va urca din nou sa lupte intr-un eveniment ce va avea la Bucuresti.

In toata aceasta perioada insa, Diana Belbita se antreneaza serios, insa tine si legatura cu fanii ei de la Exatlon.

Acestora, Diana Belbita le-a povestit recent groaza prin care a trecut anul trecut, dupa meciul cu Morgane Mafredi, pe care desi l-a castigat, luptatoare romanca a iesit cu multe vanatai, in special in zona capului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De altfel, chiar si la final, cand era desemnata invingatoare, Diana Belbita abia reusea sa-si tina ochii deschisi din cuza vanatailor. “A urmat o perioada grea pentru mine pentru ca nu-mi simteam partea dreapta a capului si m-am panicat”, a povesit Diana Belbita despre drama prin care a trecut in 2017, atunci cand cariera ei a cunoscut o ascensiune.

Apoi, Diana Belbita a plecat la Exatlon si au fost luni bune cand nu a mai concurat. O va face din nou, in august, intr-o gala RXF ce va avea loc in Bucuresti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si