Va avertizam, urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Vlad Oltean, impresarul artistei: E in stare de soc! 

Roberta Opre s-a nimerit in mijlocul unei batai generale iscate intre sotul ei si cativa necunoscuti.

Vlad Oltean, impresiarul artistei: La un moment dat prietenii ei ar fi iesit la o tigara, ei i-au insotit, dupa ce s-au intors in locatie, deci 5 minute, masa era ocupata de acesti baieti.

Le-au spus ca acelea sunt lucrurile lor si masa lor rezervata si acestia au devenit recalcitranti si l-au lovit pe sotul ei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Barbatii implicati in scandal sunt luptatori MMA, unul dintre ei fiind si politist. Bodyguarzii clubului i-au scos pe toti afara, iar artista a incercat sa ii calmeze, moment in care ar fi fost si ea lovita.

Carmen Jucan, purtator de cuvant IPJ Cluj: Politistul care era in timpul liber se afla in localul respectiv ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului, insa pentru stabilirea exacta a participatiei sale au fost demarate cercetari interne urmand a se stabili daca au fost abateri disciplinare sau nu.

In urma incidentului tanara si sotul ei au ajuns la urgente.

Vlad Oltean, impresarul artistei: Va pierde urmatoarele doua spectacole, aveam weekendul asta si weekendul viitor doua privat-uri.

Culmea, artista canta la evenimente private chiar despre politisti.

Carmen Jucan, purtator de cuvant IPJ Cluj: Conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Cluj a dispus verificari pentru stabilirea exacta a starii de fapt si luarea masurilor legale care se impun.

Artista n-a depus inca plangere la politie.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si