Un călător a murit după ce a căzut în calea de rulare a metroului, la stația de metrou Obor, fiind vorba despre un posibil suicid.

Citește și: VIDEO- Călătoria cu metroul: aglomerație și nervi. Oamenii sunt nevoiți să aștepte timp îndelungat la orele de vârf

Metrorex a informat că joi, 18.04.2024, în jurul orei 19:00, în staţia de metrou Obor, în sensul de mers spre Gara de Nord, un călător a căzut în calea de rulare, fiind posibilă o tentativă de suicid.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini sfâșietoare de la priveghiul Biancăi! Momentul în care soțul ei izbucnește în plâns- wowbiz.ro

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Circulație întreruptă pe Magistrala 1, în stația Obor

Circulația trenurilor a fost oprită în stația Obor după ora 19.00, iar până la finalizarea intervenției organelor abilitate traficul se face alternativ.

"Circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 1 se desfășoară în sistem pendulă între Dristor și Iancului și între Ștefan cel Mare și Republica", au anunțat oficialii de la metroul bucureștean.

Circulație întreruptă pe Magistrala 1, în stația Obor

Circulație întreruptă pe Magistrala 1, în stația Obor

[Sursa foto: Facebook]

Conform News.ro, potrivit procedurilor interne ale Metrorex, se va deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si