Monica Rosu se anunta a fi una dintre cele mai puternice participante la Exatlon Romania, sezonul 2! Celebra gimnasta face parte, cum altfel, din echipa “Faimosilor”, si este pregatita sa faca fata provocarilor din Republica Dominicana!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Monica Rosu, mesaj emotionant de la iubit! "Imi e dor de tine"

Monica are in tara sustinatori infocati, mai mult, ei s-au si inscris intr-un grup de incurajare, facut ad-hoc dupa anuntul ca indragita sportiva va participa la show-ul de supravietuire. Insa, cel mai infocat dintre toti este, fireste, Vlad, iubitul fostei campioane olimpice, barbatul care, de cinci ani, o adora neconditionat!

Monica Rosu ii lipseste deja iubitului, dar el a inteles dorinta “faimoasei” de a reintra intr-o competitie.

Mai mult, a si incurajat-o sa faca acest pas, iar, in urma cu putin timp, de ziua ei, de Sf. Monica, sarbatoare tinuta la catolici, asa cum este si gimnasta, el a postat o poza si un mesaj impresionant! “La multi ani, iubito! De ziua numelui iti doresc ca acolo unde esti sa faci ce stii tu mai bine, esti o luptatoare si noi toti suntem alaturi de tine.
Miss you”
, a spus Vlad, care abia asteapta sa o vada pe partenera lui de viata in concurs.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si