Calin Novacescu de la Exatlon l-a antrenat pe Giani Kirita: “Giani vrea cresterea masei musculare”

In ultimii ani, Calin Novacescu de la Exatlon l-a antrenat pe Giani Kirita, care si-a lucrat corpul la sala de fitness a acestuia .

Matei Vaihan, duminică 26 august 2018 , 21:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pentru ca sunt prieteni apropiati, Calin Novacescu de la Exatlon l-a antrenat pe Giani Kirita. Faimosul a frecventat sala de fitness a lui Novacescu, acolo unde a urmat un program detaliat, stabilit chiar de acesta, numit “Giani Kirita Body Building”. 

Calin Novacescu de la Exatlon l-a antrenat pe Giani Kirita. Picioarele si bratele lui Giani au capatat volum

Kirita s-a pozat in timpul antrenamentelor facute sub supravegherea lui Novacescu, iar instructorul de fitness a explicat:  “Giani  vrea cresterea masei musculare”. Rezultatele s-au vazut repede, pentru ca picioarele si bratele lui Giani au capatat volum.

Calin Novacescu de la Exatlon l-a antrenat pe Giani Kirita. Lui Novacescu ii place adrenalina

La sala sa de fitness, Calin Novacescu de la Exatlon l-a antrenat pe Giani Kirita. Acum, Novacescu va trai si el experienta din Republica Dominicana, acolo unde va face parte din tabara Razboinicilor.  “Am venit la Exatlon pentru ca imi place adrenalina la maximum”, a spus Novacescu.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Surpriza de proportii AZI, la Survivor Romania 2021. Noi concurenti intra in competitie... Surpriza de proportii AZI, la Survivor Romania 2021. Noi concurenti intra in competitie alaturi de Faimosi si Razboinci. Cine sunt acestia?
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la... Câți bani a ajuns să câștige Zanni, lunar, din Youtube, de când este concurent la Survivor România? Suma uriașă pe care o va găsi în conturi
monitorulcj.ro
46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de... 46,5% dintre studenți, hărțuiți sexual de profesori. Ce propuneri le fac pentru note de trecere?
infoactual.ro
Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a... Andreea Marin a vrut să își pună capăt zilelor: “Cum a fost cazul Mădălinei.” Cine a salvat-o!
infoactual.ro
De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre! De ce este important să îți asculți simțurile: Stomacul e primul care ne dă de știre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si