Rafala puternica urneste din loc panoul publicitar. Il sufla ca pe o coala de hartie. Primii care realizeaza tavalugul pornit sunt acesti tineri. Tasnesc de pe trecerea de pietoni si alearga in directia lui, in incercarea disperata de a-l opri din goana nebuna. Degeaba, insa.

Bucata imensa se rostogoleste. Trece printre oamenii care apuca sa se salveze la timp si se indreapta fulgerator spre barbatul care e cu spatele.

Baiatul care se duce in directia lui isi pune mana in fata. ca sa se apere. E prea tarziu. Atat el, cat si batranul sunt maturati ca la popice.

Luat in plin, barbatul e tarat pe asflat cativa metri. In ajutorul lui sare, printre altii, si cel care a vrut, initial, sa opreasca panoul publicitar. Ca sa-l scoata pe ranit de sub el, oamenii incep sa-l traga, apoi, sa-l sfasie, bucata cu bucata.

Uitati-va, inca o data, la imaginile surprinse cu un minut inainte! Barbatul asteapta sa traverseze.  Desi, cu coada ochiului, pare sa realizeze ca ceva se intampla, isi continua drumul. Mareste doar pasul, dar asta nu-l salveaza.


Daca va intrebati cine plateste pentru incident, aflati ca...nimeni.

Cum batranul ajuns pe patul de spital cu capul spart nu are de gand sa depuna plangere, firma care-a montat panoul publicitar e absolvita de orice vina.


Vremea rea nu ne slabeste! In Arges, salvamontistii au fost la un pas sa ramana sinistrati de-un munte de zapada!

Noroc cu patrupedele, chiar daca se spune ca pe-asa o vreme, nici cainii sa nu-i dai afara, in cazul de fata au fost de mare ajutor.

In timp record, cei doi au strivit omatul, la comanda. Din fericire, de maine, temperaturile vor creste peste limita inghetului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si