Momente impresionante de Ziua Naţională! Nicolae Voiculeţ şi Bobby Păunescu, împreună la Târgu Secuiesc!

Moment înălţător de Ziua Naţională a României, la Târgu Secuiesc, acolo unde Nicolae Voiculeţ a susţinut un recital la nai.

Radu Constantin, luni 03 decembrie 2018 , 12:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

1 Decembrie a fost sărbătorit într-un mod impresionant de Nicolae Voiculeţ. Artistul a fost prezent la Târgu Secuiesc, judeţul Covasna, alături de  Bobby Păunescu şi a susţinut un recital în faţa Bisericii Ortodoxe Pogorârea Duhului Sfânt.

Voiculeţ a dedicat momentul eroilor şi martirilor Transilvaniei, jertifiţi pentru întregirea României, iar Păunescu a fluturat drapelul tricolor în faţa celor câteva sute de români prezenţi la faţa locului.

”La Târgu Secuiesc, Covasna, am cântat Imnul României pe o stradă lăturalnică, departe de centrul oraşului, pe strada Molnar Joszias. Acolo au voie românii ”minoritari” să-şi celebreze Ziua şi Centenarul, eroii şi martirii neamului. În curtea Bisericii Pogorârea Duhului Sfânt. Conducătorii ţării s-au spălat pe mâini, iar poporul trăieşte din speranţă şi rugăciuni”, a scris Voiculeţ pe contul lui de Facebook.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si