Momentele tensionate prin care a trecut Andreea Marin

Cu aproximativ un an în urmă, în noiembrie 2018, Andreea Marin a trecut prin cea mai grea perioada din viața sa.

K.B., joi 05 septembrie 2019 , 08:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Andreea Marin a fost suspectă de cancer. Vedeta a vorbit despre momentele grele prin care a trecut.

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu. Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc. A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, a povestit Andreea Marin pentru click.ro.

Citeste si: Incendiu la un hotel din Mamaia - 30 de persoane au fost evacuate

Citeste si: VIDEO | Cine este românul erou care a murit în timpul asaltului din Kabul! Și-a dat viața pentru a-și salva colegii

“Am trecut printr-o bopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, a mai spus Andreea Marin.

Citeste si: VIDEO| Depresia tratată prin hipnoză

Citeste si: Nunta de vis: Ellie Goulding s-a căsătorit

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si