După doi ani de pandemie, am ajuns în cele din urmă la "fântâna cu apă vie", spun astrologii indieni. Oamenii vor înțelege abia acum că gândurile lor creează realitatea. Anul 2022 este unul care permite ridicarea conștiinței la un nivel superior, potrivit zodiacului vedic.  

Citeste si: Fazele lunii ianuarie 2022. Când este Lună Plină si Luna Nouă

"În vremuri trecute, am fi considerat această noțiune drept „efectul placebo”.

Dar în 2022, puterea gândirii de a crea realitate începe să afecteze toate aspectele vieții noastre. Am vrut apă din fântâna magică, dar am dezlănțuit puterea Minții", explică Katy Jane, astrolog specializat în horoscopul vedic.

Citeste si: Horoscop 5 ianuarie 2022. Provocări și momente tensionate pentru unele zodii

Momentul de cumpănă din 2022, potrivit horoscopului vedic

12 aprilie este o zi-cheie pentru 2022.  Schimbare către puterea conștiinței începe în aprilie, cea mai importantă lună a anului 2022, conform horoscopului vedic.

Este momentul în care în care toate planetele destinului Saturn, Jupiter, Rahu și Ketu (perechea de "planete din umbră" care au legătură cu ascensiunea Lunii în raport cu Soarele) își schimbă semnele toate în același timp.

Are loc o „schimbare radicală de direcție” în jurul datei de 12-13 aprilie.

Atunci Luna (care simbolizează mintea ta, sufletul tău și zeița ta interioară), precum și planetele-cheie întreprind o schimbare radicală de direcție și tranzitează noi semne.

Citeste si: Mercur retrograd în 2022. Cum influențează zodiile

12 aprilie, "sfârșitul suferinței"

"Înainte de 12 aprilie, s-ar putea să te simți nerăbdător că lucrurile nu vor „reveni niciodată la normal”. S-ar putea să începi să te îndoiești de propriul tău sentiment de speranță și să te simți enervat când alți oameni îl arată pe al lor", spune astrologul citat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Începând cu 12 aprilie, semnul că sfârșitul suferinței noastre este aproape apare ca un șarpe care își înghite coada. Rahu („capul” care duce spre viitor) îl întâlnește pe Ketu („coada” care ne conectează cu trecutul antic) în timp ce se mută în Berbecul sideral și, respectiv, în Balanță.

Citeste si: Horoscop 2022. An cu super- noroc pentru cinci zodii. Vin veşti grozave

În următoarele 18 luni de tranzit colectiv, Rahu prezintă o gamă uimitoare de noi tehnologii strălucitoare ale Minții. Medicina se îndreaptă spre Minte, economia se îndreaptă spre Minte,  tehnologiile devin interactive prin Minte.

"Acest Ketu în Balanță ne face pe fiecare dintre noi un filozof, punând întrebarea din nou și din nou: Ce este real și ce nu este?"- arată sursa citată.

13 aprilie- Jupiter ne ajută să facem un „salt în conștiință”  

Din fericire, în același timp, pe 13 aprilie, Jupiter — planeta conștiinței colective — ajunge în zodia sa preferată, Pești.

Jupiter iubește Peștii așa cum o balenă iubește largul oceanului.

Tranzitul lui Jupiter poate fi cel mai bun lucru care urmează să se întâmple în 2022.  Jupiter se prinde de idei utopice și le răspândește peste tot. El dă un nou sens expresiei „un salt în conștiință”. El ne redă speranța și optimismul colectiv.

Aspectul lui Jupiter pe Ketu aduce o renaștere a înțelepciunii iluminate în educație, spiritualitate, medicină alternativă și psihologie. Un nou interes pentru cercetarea conștiinței și aplicarea acesteia va ieși în prim-plan, mai spun astrologii vedici.

Ce sunt Rahu și Ketu în astrologia vedică

Rahu reprezintă ascensiunea Lunii pe orbita sa precesională în jurul pământului. Rahu este nodul lunar nordic (ascendente) și el, împreună cu Ketu, este o „planetă din umbră” care provoacă eclipse. Rahu nu are formă fizică.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Rahu este o planetă imaginară, dar având în vedere importanța în astrologie, i s-a alocat statutul planetei de către Rishis.

Rahu este de obicei asociat cu Ketu, care este, de asemenea, considerată a fi o planetă din umbră. Ora din zi aflată sub influența lui Rahu este considerată nefavorabilă.

Ketu este nodul lunar descendent în astrologia vedica sau hindusă. Prin urmare, cele două sunt entități complet diferite, cu caracteristici distincte, dar sunt totuși două părți ale unui corp comun.

Se crede că Ketu are un impact extraordinar asupra vieților umane și, de asemenea, asupra întregii creații. În unele circumstanțe speciale, ajută pe cineva să atingă apogeul faimei. Ketu este adesea descris cu o bijuterie sau o stea pe cap, mai precis o lumină misterioasă.

Sursa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si