Momentul halucinant în care două femei sunt înghiţite de pământ. Stăteau de vorbă pe trotuar când o groapă uriaşă le-a înghiţit - VIDEO

Două femei au fost înghiţite de pământ, în timp ce stăteau pe trotuar. Momentul şocant a fost surprins de camere.

Author: M. P. sâmbătă 27 octombrie 2018 , 12:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cele două femei, o doctorişă şi o asistentă, tocmai terminaseră garda şi mergeau spre casă. La un moment dat s-au oprit pe trotuar pentru a termina discuţia.

Doctoriţa Suzan Kuday Balik şi asistenta medicală Ozlem Duymaz se îndreptau către casă, imediat după terminarea turei de la un centru de sănătate din Turcia, acolo unde munceau în fiecare zi.

La un moment dat, cele două femei s-au oprit pentru câteva momente pe trotuar, pentru a sta de vorbă una cu cealaltă, însă au rămas fără grai atunci când au văzut că pământul se surpă sub ele, la propriu.

Odată cu asfaltul care s-a surpat, cele două au căzut, fiind pur şi simplu „înghiţite” de un crater uriaş. Din fericire, martorii scenei şocante le-au sărit imediat în ajutor şi au reuşit să le scoată din groapă, îndepărtând bucăţile de asfalt care căzuseră pe ele.

Femeile care au căzut în craterul uriaş din asfalt au fost transportate de urgenţă la spital, acestea suferind răni uşoare.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si