Momentul în care Simona Halep a făcut-o pe Cristina Țopescu să aibă lacrimi în ochi ! Ce i-a spus campioana în timpul unui interviu?

Cristina Țopescu a realizat, în urmă cu doi ani, un interviu cu Simona Halep, în care aceasta i-a făcut o mărturisire care a emoționat-o.

Radu Constantin, marți 14 ianuarie 2020 , 08:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Simona Halep a abordat, fără să-și de aseama, un subiect delicat pentru Cristina Țopescu, în interviul pe jurnalista i l-a luat în urmă cu doi ani pentru Canal 33. ”Îmi doresc foarte mulți copii”, i-a spus Simona Halep, fără a realiza că a intrat într-un subiect extrem de sensibil pentru cea care îi lua interviu.

Cristina a întrebat-o pe Simona dacă ar putea să se lase de tenis când se află în culmea gloriei, așa cum obișnuiesc să facă marii campioni, însă răspunsul sportivei a fost unul surprinzător.

”Depinde de mai multe lucruri, depinde de cum te simți fizic. Acest sport are un consum fizic foarte mare, dacă încep accidentările devii frustrat și nu mai plăcere. Atunci când dispare plăcerea și feelingul de a te mai simți bine pe teren, cred că trebuie să te lași. La mine cred că va fi de pe o zi pe alta. Eu așa cred. Cu siguranță o să mă simt împlinită în alte aspecte ale vieții și o strec ușor. EU ÎMI DORESC FOARTE MULȚI COPII! Probabil că o să fac trecerea având copii și după, mergând cu ei la sport. Nu mă văd jucând până la o vârstă înaintată”, a spus Simona Halep.

Cristina Țopescu nu a putut avea copii din cauza unei greșeli medicale

Marele regret al Cristinei Țopescu a fost acela că nu a putut avea copii, lucru cauzat de ”o culpă medicală”, așa cum ea însăși a recunoscut. Vedeta și-a dorit acest lucru, însă nu a mai fost fizic posibil. Deși răspunsul Simonei i-a adus lacrimi în ochi, Cristina Țopescu a reușit să treacă peste moment și să pună întrebări în continuare, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citeste si: Ipoteză șoc lansată de anchetatori în cazul morții Cristinei Țopescu! Se caută substanțe periculoase! Procurorul de caz a cerut necropsia câinilor morți! Vrea să afle de ce au murit animalele! EXCLUSIV

Cristina Țopescu a fost găsită moartă duminică seara, într-un imobil din Ilfov, acolo unde locuia alături de mai mulți câini de care avea grijă. Prezentatoarea nu prezenta urme de violență și nici nu există indicii că ar fi vorba despre o sinucidere.

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si