Mona Dansatoarea trece prin momente cumplite, după ce mama sa a ajuns de urgență la spital și a fost supusă unei operații dificile. 

În acele momente tensionate, Mona era dispusă să-și dea și viața pentru cea care a adus-o pe lume! Iată ce a pățit mama sa.

Citește și: Destin tragic pentru o femeie de 50 de ani: a murit înghețată alături de câinii ei

Mona Dansatoarea trece prin momente de coșmar

Mona Dansatoarea trece prin momente grele, după ce mama ei a făcut infarct.

„Cea mai urătă noapte din viața mea, nici nu mi-am închipuit că poate exista așa ceva, am simțit că-mi fuge  pământul de sub picioare, am simțit că mă topesc și îmi doream să mor eu în locul mamei mele”, a mărturisit vedeta.

Citește și: Pasager mort într-un avion care a aterizat la Timișoara

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mona Dansatoarea a dezvăluit momentul cheie în care mama ei a început să se simtă rău. În plus, ea a menționat că femeia a avut noroc că rudele sale erau alături de ea.

Citește și: VIDEO- Un tânăr din Oradea a ajuns de 64 de ori la Urgențe în doar 2 luni

„În timpul adunării i s-a făcut rău, îți dai seama că asta a fost binecuvântarea ei, că s-a întâmplat în timpul adunării să fie toți frații mei acolo și s-a dat repede telefon la ambulanță.

Ea nu mai putea nici să mai respire! Mi-a spus că avea o durere foarte mare în piper și era albă. Nici nu mai pot să-ți relatez că-mi vine să plâng. Sunt mulțumită doar că o văd, o am și îi mulțumesc lui Iisus Hristos, a dezvăluit Mona pentru antenastars.ro

Citește și: Cine este femeia care a murit îngropată de zăpadă alături de câinii ei. Cristiana avea 50 de ani și se întorcea de la cumpărături

Mama vedetei a fost operată

Mona Dansatoarea a mai scos la lumină un detaliu important despre mama ei. Femeia a fost operată după ce a făcut infarct. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„În secunda în care ei au plecat la spital  cu mama, mama făcuse infarct, a chemat soră-mea ambulanța și i-au făcut semn pe la spate că a făcut infarct și să n-o sperie. Au mers foarte încet, au dus-o la spital. Am ajuns acolo, până am ajuns eu, sora mea deja semna pentru viața ei.

Citește și: Tragedie de nedescris! Doi frați au murit în aceeași zi, la doar o oră distanță unul față de celălalt. O mamă trebuie să își îngroape acum ambii copii: „Nici în cele mai rele coșmaruri”

Trebuia să intre în operație. Am început să urlu, să țip, să plâng, fără să-mi dau seama că mai sunt oameni, să-L strig pe Dumnezeu și să-L rog cât mă ținea gura să nu o ia că nu pot să duc și nu pot să rezist, și plângeam, și geaca de pe mine era fleașcă. A pus-o direct în operație, nu mai putea fi ținută că murea. Mulțumesc lui Dumnezeu că i-a pus stent”, a mai adăugat Mona Dansatoarea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si