Monica Anisie, mesaj de mulțumire după publicarea rezultatelor finale ale Evaluării Naţionale

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a transmis, sâmbătă, mulţumiri cadrelor didactice, directorilor, inspectorilor şi autorităţilor publice implicate în organizarea Evaluării Naţionale. Anisie afirmă că mobilizarea a fost ”ireproşabilă” pentru ca elevii să fie în siguranţă.

K.B., sâmbătă 27 iunie 2020 , 18:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Mulţumesc celor peste 76.000 de cadre didactice, directori, inspectori, precum şi autorităţilor publice locale pentru modul ireproşabil în care s-au mobilizat şi au asigurat toate condiţiile pentru ca elevii să fie în siguranţă la primul examen din viaţa lor! Felicitări tuturor şi mult succes în continuare”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Monica Anisie, după ce au fost publicate rezultatele finale ale Evaluării Naţionale.

Citeste si: Artistul grafic Milton Glaser, creatorul faimosului logo „I ♥ NY”, a murit la vârsta de 91 de ani

Citeste si: Un deţinut al Penitenciarului Satu Mare a evadat dintr-un punct de lucru, fiind căutat de poliţişti, jandarmi şi poliţişti de frontieră

Citeste si: Un vânzător de la o celebră cafenea din California primeşte un ”bacşiş” de peste 60.000 de dolari după ce refuză o clientă fără mască

Rezultatele finale la Evaluarea Naţională arată că 76,2% dintre elevi au obţinut medii mai mari sau egale cu cinci, în creştere faţă de rezultatele dinainte de contestaţii. Totodată, a crescut numărul candidaţilor cu media zece, ajungând la 892, arată Ministerul Educaţiei.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si