Monica Macovei şi-a închiriat vila din Corbeanca! Europarlamentarul mai are o casă de vacanţă la mare şi două apartamente în Bucureşti!

Conform declaraţiei de avere, Monica Macovei şi-a închiriat vila din Corbeanca, pentru că locuieşte mai mult la Bruxelles.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Matei Vaihan luni 17 decembrie 2018 , 20:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Europarlamentarul Monica Macovei şi-a închiriat vila din Corbeanca. Macovei a construit casa, care are o suprafaţă de 202 metri pătraţi, în 2008, pe un teren de 630 de metri pătraţi. Pentru că şi petrece majoritatea timpului la Bruxelles, la Parlamentul European, Macovei şi-a închiriat vila, pentru 17.138 de lei (aproximativ 3.700

de euro), fără să specifice perioada în care imobilul a avut chiriaş.

Monica Macovei şi-a închiriat vila din Corbeanca. Are aproximativ 110.000 de euro în conturi

Conform declaraţiei de avere, Macovei mai deţine două apartamente în Bucureşti, o casă de vacanţă şi patru terenuri în comuna constănţeană Limanu, precum şi un teren agricol de peste două hectare în Giurgiu. Fostul ministru al Justiţiei are aproximativ 110.000 de euro în diverse conturi.

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Cum se înțelege Maria Cârneci cu soția fiului ei? „O fată pe care nu o consider noră”- wowbiz.ro

Monica Macovei şi-a închiriat vila din Corbeanca. Salariul lunar de europarlamentar este de 6.663 de euro

Pentru că stă la Bruxelles, Monica Macovei şi-a închiriat vila din Corbeanca. La rubrica veniturilor, Macovei a completat salariul anual de la Parlamentul European, de 79.957 de euro (6.663 euro pe lună), dar şi indemnizaţii pentru cazare, mâncare şi alte cheltuieli, în valoare de 53.545 de euro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si