Courtney Nguyen, specialista revistei WTA Insider, a fost fascinată de prestația Monicăi Niculescu din meciul de dublu decisiv al înfruntării dintre România și Cehia, scor 3-2.  Monica Niculescuși Irina Begu au adus punctul decisiv contra Katerinei Siniakova și Barborei Krejcikova, scor 6-7, 6-4, 6-4.  Semifinala dintre România și Franța se va juca pe 20 și 21 aprilie. Pe toată durată înfruntării-maraton de dublu, Courtney a scris sau a distribuit doar lucruri legate de jocul româncei.

Forehandul slice necaracteristic a fost principalul subiect de discuție, conform gsp.ro.

Hiperbolele ei la adresa Monicăi seamănă cu cele despre actorul american Chuck Norris, care s-au viralizat printre internauți. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Printre cele mai savuroase postări de azi ale lui Courtney se numără: 

  • o ...la 4-2 în setul decisiv:  „România conduce cu 4-2 în decisiv. Pot merge până la capăt? Până la urmă cine sunt eu să mă îndoiesc de Monica Niculescu?"
  • o ...despre defensiva Monicăi: „Rachel Weisz  (n.r. actrița câștigătoare a premiului BAFTA pentru rol secundar)
    o va juca pe Monica Niculescu în filmul dedicat înfruntării dintre România și Cehia”.
  • o ...despre punctul decisiv: ”Bineînțeles! Nu se putea termina altfel decât cu un forehand slice al lui Niculescu. Evident”. ‏
  • o ...despre anduranța româncei: „Când crezi că totul s-a terminat, auzi «Cioc, cioc». E Monica Niculescu”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si