Fratele Simonei Halep, afaceri cu un funcţionar din Guvernul României! Cine este omul de la care a fost cumpărat terenul de pe plaja Mamaia Nord?

Familia Simonei Halep ridică un mini-cartier în apropierea plajei din Mamaia Nord. Terenul a fost achiziţionat de la un angajat al Guvernului.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Radu Constantin duminică 20 ianuarie 2019 , 20:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Firma la care acţionar este fratele Simonei Halep a pus mâna pe un teren extrem de bun, pe care a şi plătit un preţ foarte bun. Aici, în zona Mamaia Nord – Năvodari, Nicu Halep a început de mai bine de doi ani să ridice un complex imobiliar.

Citeste si: Raed Arafat nu consideră că a greșit la Colectiv. Cum se apără secretarul de stat al MAI în fața acuzațiilor primite: „Dacă noi nu voiam să îi ducem, rămâneau acasă''- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Terenul pe care se ridică complexul de blocuri a fost achiziţionat în două etape de la un constănţean pe nume George Sebastian Topa. Acesta a fost consilier la Ministerul Mediului începând cu 2009 iar din 2015 ocupă un post similar, pe probleme de evaluare-examinare în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Acesta este fiul omului de afaceri constănţean Dumitru Topa.

Conform propriei declaraţii de avere, Topa Jr. a achiziţionat trei ăarcele de teren de aproximativ 520 mp fiecare în zona Năvodari – Mamaia Nord. Pe 13 iunie 2016, acesta vinde prima parcelă către firma la care asociat este Nicu Halep pentru suma de 87.965 lei. Un an mai târziu, firma achizţionează la pachet şi celalalte două parcele pentru suma de 155.142 lei.  De aici rezultă că fratele Simonei Halep a plătit pe un teren situat chiar în apropierea plajei în jur de 35-36 euro/mp. Un preţ foarte bun, dacă ne gândim că un teren similar se vinde azi chiar şi de zece ori mai scump, în acea zonă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si