Monica Pop e în război în plină pandemie de coronavirus: „Ați văzut cum sunt medicii? Ne-ați blamat pe nedrept, ne-ați scuipat! "Ciubucarii" și "șpăgarii" sunt la datorie”

Monica Pop e în război în plină pandemie de coronavirus, nemulțumită că sistemul medical românesc a fost subiectul unor anchete.

Matei Vaihan, luni 23 martie 2020 , 08:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Monica Pop e în război în plină pandemie de coronavirus, răfuindu-se cu presa care a dezvăluit, de-a lungul timpului, mai multe nereguli din sistemul medical. Medicul oftalmlog a răbufnit într-un moment în care e nevoie mai mult ca oricând de implicarea personalului din spitale. “Bravo medici, asistenti, infirmieri, sistem medical cu partea medicală si administrativa! Ati vazut cum sint medicii? ne-ati blamat pe nedrept, ne-ati scuipat, i-ati alungat pe multi din tara cu comportamentul vostru abject, ati facut dosare penale nedrepte ati distrus elite! privînd copii si adulti de a putea fi salvati! Acum vedeti cit de jos ati fost??? ati facut totul pentru a scadea increderea romanilor in medici, in spitale!”, a scris Monica Pop. (vezi cum e afectat Liviu Dragnea de coronavirus)

Citeste si: Două persoane plasate în izolare la domiciliu, prinse vânzând legume și fructe în piață. Cum au fost pedepsite?

Citeste si: Cristian Tudor Popescu lansează controversa zilei: Sunt mulți cretini și imbecili. Nu le pasă de ceilalți

Citeste si: Două substanțe combinate pot trata coronavirusul COVID-19. Anunțul a fost făcut de Donad Trump

„Cu exagerari si minciuni ordinare a la Tolontan, etc! "ciubucarii" si "spagarii"- sint la datorie! cu pretul sanatatii si al vietii lor!!! au si ei familii, copii! n-a fugit nici unul, toti sint prezenti la nevoie si la datorie! ani de zile niste abjecti ne-au blamat si injurat FACIND SPUME pe la unele posturi tv. V-ati facut publicitate de joasa speta cu medici blamati pe nedrept si cu cite un esec medical. NU conta ca sint miloane de acte medicale pozitive, vinati mereu ceva negativ! Si, daca nu era, inventati! Ca asta aduce ratting! nu ati reabilitat niciodata imaginea unui medic atunci cind s-a constat ca a fost nevinovat, dupa ce v-ati facut rating pe subiect!”, a continuat Pop.

Monica Pop e în război în plină pandemie de coronavirus: "Dureros, urât și greu de îndurat!"

„Fostul ministru al sanatatii vv voiculescu a distrus sau a incercat sa distruga si oameni si transplantul si sistemul! Se stie. A "măcelarit" tot ce-a putut. A incercat sa scada increderea românilor în medicina romaneasca!A mînjit imaginea medicilor! Cu abjectii, cu inventii ordinare! NU doar el!! ! Pentru un capital electoral murdar! Români, v-ati trezit din minciună?! Trebuia o astfel de nenorocire ca sa va dati seama?”, a mai scris Monica Pop.

„Acum, de frica să nu ne îmbolnavim si sa ramineti si fara noi, ne plingeti de mila? "Vai, bietii medici si asistenti!!! Nu sint protejati destul!" Mizeriile unora continuă! Critică orice! Laude? NUUU! Ce dacă sint ok strategiile, blamează tot! A fost mult prea mult! Dureros, urit si greu de indurat! distructiv! Unii medici au plecat, in ceruri cu suferinta asta nedreaptă! Dupa o viata de daruire, de nopti nedormite si si de vindecat oameni! VENERATIE! Oriunde! Pe pămînt si între (stele!) Luceferi! Rugati divinitatea sa va ierte! sînt pacate grele! daca poate!”, a încheiat Monica Pop.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Când naște Emily Burghelea! Fosta concurenta Bravo, ai Stil a facut marele anunt! Când naște Emily Burghelea! Fosta concurenta Bravo, ai Stil a facut marele anunt!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce... Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi E DE NECREZUT!
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si