Monica Pop este revoltată că pacienţii care nu sunt infectați cu coronavirus sunt refuzați de spitale: „În ce lege scrie că un pacient cu o afecţiune cronică sau o non-urgență trebuie amânat, deşi are programare?”

Pacienții fără coronavirus nu beneficiază de actul medical, potrivit Monicăi Pop.

Matei Vaihan, marți 18 august 2020 , 17:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pacienții fără coronavirus nu beneficiază de actul medical, după cum reiese dintr-o postare a medicului oftalmolog Monica Pop.

“Atentie! Orice pacient asigurat trebuie tratat, nu numai pozitivii covid si urgentele!!! Plata asigurarii nu s-a oprit, nu? Orice om care plateste asigurarile de sanatate, conform legii, are dreptul la act medical corect, in conformitate cu patologia sa!”, a scris Monica Pop.( vezi ce a spus Monica Pop despre vaccinul anti Covid)

Citeste si: Coronavirus Romania- Cand va fi varful imbolnavirilor. "Nu exista un grup de varsta care sa fie protejat de acest virus”

Citeste si: Medicul Monica Pop, declarație controversată despre coronavirus: ”S-a modificat”

Citeste si: Vitamina pe care orice om ar trebui să o ia! Monica Pop: „Românii sunt oameni cu imunitate scăzută, în general”

„Cine, de ce si cum isi poate permite sa spuna ca se tratează numai urgentele? CU CE DREPT si cu ce jurisdictie? In ce lege scrie că un pacient cu o afectiune cronică sau o non-urgentă, dar BOALĂ, trebuie aminat desi are programare, pină la noi ordine??!! toti pacientii asigurati au aceleasi

drepturi! Altfel, pentru ce plătesc asigurari de sanatate?”, a mai postat Monica Pop.

Monica Pop spune că pacienții fără coronavirus nu beneficiază de actul medical. A vorbit și despre erorile testelor

Recent, Monica Pop a lansat un atac dur la adresa lui Nelu Tătaru, legat de declarațiile acestuia cu privire la rata de eroare a testelor de coronavirus: „Ceea ce a spus domnul ministru e absolut incredibil.

Pai, dacă la niște laboratoare din Vest procentul de testări false e de 30%, cum adică la noi e de doar 3%? Păi da cine suntem noi din punctul ăsta de vedere față de alte țări civilizate care au comunicat clar. E enorm acest procent”

„Nu ne-am confruntat acum cu problema asta. Este o problemă de la început. Producătorii de teste   au spus că rata de eroare e de 30 – 40%.

Atunci nu ar fi mai normal să îi testăm de două ori în loc să îi diagnosticăm cu un test?Ajungem să internăm oameni despre care nu știm sigur că sunt bolnavi și se îmbolnăvesc acolo”, a spus Monica Pop.

Monica Pop spune că pacienții fără coronavirus nu beneficiază de actul medical: "Nu aşa ar fi corect?” 

Medicul spune că testele pentru COVID-19 au un procent de eroare recunoscut: ”Procent de eroare recunoscut la teste! Şi nu semnificativ! Atunci, dacă pentru externare e nevoie de două

teste negative succesiv, pentru confirmare de ce nu ar trebui tot două teste, pozitive succesiv, la 24 de ore interval? Nu aşa ar fi corect?”

„Normal ar fi ca orice test pozitiv să fie repetat după 24 de ore. La acelaşi sau la alt laborator. Ar fi muuult mai corect şi muuult mai puţin costisitor. Şi s-ar elimina marea majoritate a erorilor! Altfel e risc pentru orice pozitiv ca testul să fie fals şi să fie internat de sănătos! Perfect pentru a se infecta în contact cu adevăraţii pacienţi!„, a mai scris medicul Monica Pop.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Negocieri fără rezultat după prima ședință a coaliției de guvernare! Florin Cîțu pune... Negocieri fără rezultat după prima ședință a coaliției de guvernare! Florin Cîțu pune presiune asupra USR PLUS pentru a numi un ministru al Sănătății
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
b1.ro
Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit! Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit!
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si