Medicul Monica Pop s-a poziționat de fiecare dată când a fost vorba despre o problemă de sănătate. Acum, în pandemia de coronavirus, dr Monica Pop și-a condamnat colegii care nu au făcut petiții pentru redeschiderea spitalelor, pentru neinternarea asimptomaticilor și în alte probleme din sistemul medical din cauza restricțiilor impuse de autorități în pandemia de coronavirus.

Citeste si: Coronavirus România 2 iulie 2020. Numărul de cazuri continuă să crească

Pe de alte parte, dr Monica Pop recunoaște că au fost multe situații în care prieteni medici i-au spus să nu le facă publice numele, de frică. ”O prietenă bună de-a mea, care a vorbit sincer, a fost amenințată cu moartea”, a povestit Monica Pop într-un interviu pentru Cristi Brancu.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Monica Pop a amintit că și ea a fost amenințată cu moartea în urmă cu aproape doi ani. ”Am fost și eu amenințată, am făcut plângere la poliție. A fost foarte urât. A fost în scandalul cu vaccinarea, pe care eu o susțin, nu și în cazul COVID”, a mai spus Monica Pop.

Citeste si: Un vaccin experimental pentru Covid-19 are rezultate pozitive într-un studiu clinic, dar şi efecte secundare

Monica Pop a fost amenințată cu moartea în urmă cu doi ani, după ce a susținut că șefa de primiri urgențe a spitalului s-a ămbolnăvit de rujeolă din cauza copiilor nevaccinați pe care i-a consultat. ”Am primit de dimineaţă un mesaj de ameninţare cu moartea pe Facebook pentru că susţin vaccinarea şi pentru că, susţinea persoana respectivă, cu nişte cuvinte pe care nu le pot reproduce, de o vulgaritate fără egal, că vaccinurile sunt produse de evrei şi că omorâm populaţia şi că mor copiii dacă fac vaccinuri.
Şi să am grijă cum merg pe stradă pentru că sunt maşini care mă pot lovi sau că pot primi o lovitură în cap, ceva de genul acesta”, a spus dr Monica Pop, la acel moment. Medicul a depus plângere penală la acel moment, dar vinovatul nu a fost găsit.

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată- radioimpuls.ro

Citeste si: Monica Pop a dezvăluit cum ajută medicii mafia care se ocupă cu eliberarea permiselor de conducere: „Act criminal cu premeditare!”

Monica Pop, amenințată cu moartea! Doctorul spune că vaccinul anti COVID nu trebuie să fie obligatoriu

Deși este o adeptă a vaccinării, dr Monica Pop nu crede în vaccinul pentru noul coronavirus. Recent, pe pagina sa de socializare, Monica Pop a avut o postare despre vaccinarea anti-COVID. ”Opțional, în nici un caz obligatoriu! Vaccinul anti-COVID, dacă va exista, trebuie să fie categoric opțional, ca și cel atigripal, că tot un fel de gripă e! În niciu un caz și pentru nici o categorie de oameni NU OBLIGATORIU”, este mesajul postat de dr Monica Pop.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si