Medicul Monica Pop, avertisment dur despre vaccinul anti-coronavirus

Medicul Monica Pop le atrage atenția românilor că anumite aspecte care se regăsesc în prospectul noului vaccin anti-coronavirus nu sunt comunicate explicit de autorități, iar cetățenii au dreptul să le știe înainte de a lua decizia de a se vaccina.

Author: Razvan Ilie marți 29 decembrie 2020 , 13:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Monica Pop spune că vaccinul anti-coronavirus poate avea şi efecte secundare, iar oamenii trebuie să cunoască şi riscurile, dar şi beneficiile imunizării cu serul împotriva coronavirusului. 

Medicul de la Spitalul de Urgenţe Oftalmologice din Capitală susţine, într-o postare pe o reţea de socializare, că în România se desfăşoară mai mult o campanie de ameninţare decât una de vaccinare anti-COVID.

Citeste si: Persoanele care vor refuza vaccinarea împotriva Covid-19, înregistrate

Monica Pop: Pot fi, rar, efecte secundare mai grave

"Pot fi, rar, şi efecte secundare mai grave, dar puneţi în balanţă beneficiile care, pe termen scurt, sunt mai mari! Nu ascundeţi nimic! Oamenii vor informaţie şi explicaţii corecte, nu ameninţări şi opresiune! Aşa au ales decidenţii şi adepţii lor!", a scris Monica Pop pe Facebook. 

Nu se spun unele lucruri scrise în prospecte, iar asta creează suspiciune, mai spune dr. Monica Pop.

"Amenințări cu tot ce se poate mai rău pentru sceptici, informaţie zero, ştiri controversate, propuneri punitive rele, priviri urâte, exemple neavenite, ascunderea unor elemente importante (se ocolesc deliberat informaţiile din prospecte despre efectele mai grave, chiar dacă nu sunt frecvente), încercare de îngenunchere prin orice metode, băgarea pumnului în gură! La asta se pricep cel mai bine! Totul cu ură şi amenințări! Nu se spun unele lucruri scrise în prospecte, iar asta creează suspiciune! Ascunderea este mai gravă decât adevărul!", a mai scris Monica Pop.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si