Manuela, prietena Monicăi Roșu, a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastica T, diagnostic dat de medicii de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov si confirmat de Spitalul San Giovanni Addolorata din Roma.

Fosta concurentă de la Exatlon a făcut publică povestea prietenei sale Manuela și în același timp a cerut ajutor celor care o pot sprijinii pe prietena Monicăi cu bani.

"E cam greu să scriu foarte multe după ce afli o astfel de veste.

Putere și răbdare multă, Manuela. Prietena mea are nevoie de ajutorul nostru", a fost mesajul Monicăi Roșu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cine e Monica Roșu 

Monica Roșu (n. 11 mai 1987, Bacău) este o gimnastă română, dublă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice din 2004 (Atena, Grecia).

Momentul de vârf al carierei sale l-au constituit Jocurile Olimpice de vară din 2004 (Atena). A făcut parte din echipa României care a reușit să își apere titlul olimpic, la o diferență de aproape un punct față de următoarea clasată.

Monica a fost cea mai puternică concurentă la sărituri, reușind să câștige medalia de aur în finalele pe aparate, la o diferență de aproape două zecimi față de ocupanta locului doi, având cele mai dificile sărituri din competiție. A participat și la Campionatele Europene de Gimnastică din 2004 (Amsterdam) unde a câștigat medalia de aur la sărituri.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si