Monica Tatoiu, implicata intr-un scandal monstru: "A fost o secunda sa nu-mi sparga proteza"

Monica Tatoiu a fost implicata intr-un scandal in avion. Femeia de afaceri s-a certat cu un pasager nervos si recalcitrant.

M. P., joi 12 iulie 2018 , 08:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Monica Tatoiu a povestit ca totul s-a intamplat in calatoria de la Florenta. Ea a relatat ca barbatul a fost pe punctul de a o lovi si nimeni nu a intervenit sa ii ia apararea.

"Ne urcam in avion la Florenta. Era ultimul avion, low cost. Si era o femeie pilot si era un pasager care s-a dus la toaleta in spatele usii pilotului. A facut scandal ca nu erau servetele si cand sa decolam, el arunca cu pahare ca vrea cafea, atunci cand s-au aprins luminitele de aterizare. Atunci cand am vazut... nimieni nu s-a implicat si m-am intors si i-am spus sa isi scoata mainile din buzunar, i-am spus calm: tinere, sa nu mai vorbesti asa! L-am facut din vorbe, dar a fost o secunda sa nu-mi sparga proteza. Asa o natie de lasi nu am vazut, putea sa se apuce sa loveasca ... nimeni nu i-a spus sa stea la loc. Eu cand am iesit, pe aeroport, le-am spus sa verifice sa nu fie vreun terorist." a relatat Monica Tatoiu, la o emisiune tv. 

 

Te-ar putea interesa si