Monica Tatoiu va face slujba de multumire la 30 de ani de casnicie. "Nu mi-a spus te iubesc sotul meu, dar mi-a aratat-o in fiecare zi"

Monica Tatoiu si sotul ei vor face o petrecere pentru implinirea a 30 de ani de casnicie, ocazie cu care au invitat aproape 60 de persoane alaturi de care sa se bucure. Iata ce va trebui sa poarte fiecare femeie!

vineri 15 iunie 2018 , 21:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Monica Tatoiu si sotul ei vor implini 30 de ani de casnicie, ocazie cu care au organizat o petrecere la care sunt invitate aproximativ 60 de persoane. Monica Tatoiu s-a gandit la toate detaliile si vrea sa arate impresionant. Mai mult, ea a impus tuturor doamnelor sa poarte o palarie la eveniment.

"Ne-am casatorit pe 18 iunie la biserica ca nu am avut bani atunci, am avut 24 de invitati si am avut ambitia sa ne facem noi nunta. Ne-am imbatat cu rom. De atunci am facut slujba de multumire la 10 ani, la 15, la 20, 25 de ani. Caut haine, toate costumele sunt slim fit, femeia trebuie sa aiba forme, dar si barbatii arata la fel azi, ca botoxatele astea de langa mine. Vom avea mai mult de 24 de invitati, fiecare femeie va avea o palarie, daca nu are, ii asigur eu o palarie. O sa fie cu dezlegare la peste ca o sa fie in postul Sfintilor Pavel si Petru. Eu am invitat 40 de persoane, acum am auzit ca mai vin inca 20. Nu mi-a spus te iubesc sotul meu de mult timp, dar mi-a aratat-o in fiecare zi." a declarat Monica Tatoiu, potrivit spynews.ro.

Te-ar putea interesa si