Abigail Palmer, în vârstă de 33 de ani, din Solihull, West Midlands, și-a lovit copilul abia născut pentru că nu se oprea din plâns. L-a apăsat atât de tare pe piept încât i-a rupt coastele.

Femeia a fost supusă mai multor teste, iar la examenul toxicologic s-a stabilit că ea a consumat cocaină în timpul sarcinii, dar și ulterior.

Citeste si: Ce a pățit Adrianna la numai 39 de ani de a ajuns să arate în așa hal. "Am trăit un coșmar. E oribil ce mi s-a întâmplat"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Abigail Palmer etse urmărită penal și acuzată că a provocat moartea copilului prin comprimarea cu forța a pieptului, cel mai probabil să-l liniștească pentru că plângea".

Femeia nu recunoaște nimic. Magistrații au informat-o că în urma necropsiei s-a stabilit că micuțul a murit din cauza rupturii mai multor coaste.

Citeste si: România ARDE! Incendii uriașe în mai multe zone! E pericol URIAȘ! Pompierii se luptă de ore bune cu flăcarile!

Jurații au exclus varianta femeii, potrivit căreia noaptea în somn s-ar fi așezat peste el și așa i-a rupt coastele. Procesul continuă, iar femeia riscă să-și petreacă restul anilor după gratii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si