Focsaneanul Ovidiu Burdusa locuieste de 16 ani in Italia este si consilier judetean PNL Vrancea. De cate ori este sedinta, acesta da fuga cu avionul in Romania ca sa reprezinte interesele alegatorilor in plen. Ingrijorat de numarul mare de vranceni care muncesc in strainatate, dar mai mult socat de cel al concitadinilor care si-au pierdut viata in diaspora, consilierul judetean a propus ridicarea unui monument in memoria celor care mor printre straini.


 

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Ovidiu Burdusa- consilier judetean: Trebuie sa fie un omagiu adus celor care nu s-au mai intors acasa. Anual mor zeci de romani pe santierele de constructii din Europa. Doar in Italia, in 2015 au murit 59 de conationali in accidente de munca.
 
In mapa pe care a depus-o la consiliu, Burdusa a adaugat si cateva fotografii ale monumentelor asemanatoare care in alte orase europene sunt amplasate in zone ultracentrale. Stradania nu i-a adus insa votul favorabil.

Mihaela Girleanu- purt. De cuv.

CJ Vrancea: In urma dezbaterilor care au avut loc in plenul CJ, acest proiect de hotarare nu a trecut. Cine a votat impotriva? Consilierii judeteni ai grupului PSD.
 
Cei care considera ca statuia a fost o idee buna nu trebuie sa fie dezamagiti. Consilierul care s-a luptat pentru ea spune ca nu va renunta asa usor si are un mesaj pentru cei care i s-au opus:

Ovidiu Burdusa- consilier judetean- Reintroduceti pe ordinea de zi rediscutarea acestui punct!
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si