Focsaneanul Ovidiu Burdusa locuieste de 16 ani in Italia este si consilier judetean PNL Vrancea. De cate ori este sedinta, acesta da fuga cu avionul in Romania ca sa reprezinte interesele alegatorilor in plen. Ingrijorat de numarul mare de vranceni care muncesc in strainatate, dar mai mult socat de cel al concitadinilor care si-au pierdut viata in diaspora, consilierul judetean a propus ridicarea unui monument in memoria celor care mor printre straini.


 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ovidiu Burdusa- consilier judetean: Trebuie sa fie un omagiu adus celor care nu s-au mai intors acasa. Anual mor zeci de romani pe santierele de constructii din Europa. Doar in Italia, in 2015 au murit 59 de conationali in accidente de munca.
 
In mapa pe care a depus-o la consiliu, Burdusa a adaugat si cateva fotografii ale monumentelor asemanatoare care in alte orase europene sunt amplasate in zone ultracentrale. Stradania nu i-a adus insa votul favorabil.

Mihaela Girleanu- purt. De cuv.

CJ Vrancea: In urma dezbaterilor care au avut loc in plenul CJ, acest proiect de hotarare nu a trecut. Cine a votat impotriva? Consilierii judeteni ai grupului PSD.
 
Cei care considera ca statuia a fost o idee buna nu trebuie sa fie dezamagiti. Consilierul care s-a luptat pentru ea spune ca nu va renunta asa usor si are un mesaj pentru cei care i s-au opus:

Ovidiu Burdusa- consilier judetean- Reintroduceti pe ordinea de zi rediscutarea acestui punct!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si