Mormantul familiei Comaneci din Onesti a inceput sa se surpe! Acum 6 ani, marea Nadia si-a inmormantat aici tatal, rapus de ciroza la 77 de ani FOTO

Tatal Nadiei Comaneci, Gheorghe, a murit pe 12 ianuarie 2012, fiind inmormantat la Onesti, localitatea natala a fostei mari gimnaste.

Petru Luca, duminică 24 iunie 2018 , 09:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nadia Comaneci, cea mai mare gimnasta din istorie, provine din orasul Onesti, Gheorghe Gheorghiu-Dej pe vremuri, localitatea in care s-au si cunoscut parintii ei, Stefania si Gheorghe. In ciuda faptului ca este stabilita de aproape trei decenii in Statele Unite, "zeita de la Montreal" nu si-a uitat niciodata familia, ajutandu-si mereu apropiatii, moral si financiar. Din pacate pentru celebra sportiva, tatal ei, Gheorghe, a incetat din viata in ianuarie 2012, la 77 de ani, ca urmare a unor complicatii declansate de o ciroza.

Foarte afectata, Nadia - care-si dusese parintele la cei mai buni medici din tara - a participat la ceremonia desfasurata la biserica Sfantul Nicolae din centrul Onestiului, alaturi de circa 2000 de localnici. Cum parintii Nadiei erau divortati de mai bine de patru decenii, pe crucea mormantului familiei Comaneci apare si astazi - pe langa numele lui Gheorghe - si cel al Elenei, a doua partenera de viata a tatalui sportivei.

Din nefericire, mormantul in care isi doarme somnul de veci tatal Nadiei Comaneci a inceput sa se surpe intr-o parte de ceva vreme, piatra cavoului faramitandu-se odata cu trecerea timpului. "Trebuie intarita placa, altfel exista riscul sa se surpe de la ploi..Nu mai zic de infiltratiile de apa, care intra acum pana in cosciug!", ne-a declarat ingrijorat groparul care ne-a si aratat mormantul. 

 

Te-ar putea interesa si