Mos Craciun exista! Chiar daca nu poate ajunge si la copiii si batranii din inima muntilor, Mosul si-a trimis ajutoarele cu daruri. Gesturile simple aduc lacrimi de fericire

Pentru ei, iarna inseamna izolare! Bunicii si copiii din inima Muntilor Maramures s-au obisnuit cu viata aspra si geroasa si s-au resemnat cu gandul ca nici macar Mos Craciun nu poate ajunge la ei! Numai ca anul acesta, au avut parte de o surpriza. Cu doar cateva zile inainte de Ajunul Craciunului, Mosul si-a trimis ajutoarele cu daruri. ##VIDEO39094##

luni 19 decembrie 2016 , 12:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pentru ei, iarna inseamna izolare! Bunicii si copiii din inima Muntilor Maramures s-au obisnuit cu viata aspra si geroasa si s-au resemnat cu gandul ca nici macar Mos Craciun nu poate ajunge la ei! Numai ca anul acesta, au avut parte de o surpriza. Cu doar cateva zile inainte de Ajunul Craciunului, Mosul si-a trimis
In inima batranilor Munti Maramures,  iarna a pus de mult timp stapanire
pe localitatile de aici. Familiile care traiesc aici s-au obinsuit ca in fiecare sezon rece sa ramana izolati.
Numai ca anul acesta, Mos Craciun s-a gandit sqa le faca o bucurie. Asa ca, si-a trimis ajutoarele pe cararile inghetate. Mai multe masini de teren au ajuns incarcate cu alimente si lemne la bunicii si copilasii din localitatile de la inaltime.
Ea este tanti Anica. De 82 de ani traieste singura, izolata in inima muntilor, la margine de padure.
"De 7 ani mi-a murit mosul", spune batrana plangand.
Bucuria i se citea pe chip cand privea voluntarii cum descarca lemnele si le pun langa casuta ei.
Pentru bunicuta care abia se tine in baston, lemnele aduse inseamna viata. Daca nu primea vreun ajutor, ar fi inghetat de frig. Batrana a primit si alimente pentru masa de Craciun, dar si medicamente, care sa-i aline durerile batranetii.
La cativa kilometri departare, o alta familie se gandea ca Iarna e prea grea pentru ca darurile sa ajunga la ei.
"Hai, alegeti-va cate 2-3 plusuri, fiecare dintre voi! Cum vreti! Scormoniti pe aici. Uite un iepure. Uite, tot felul de surprize!"
Acum, Craciunul va veni si la ei cu masa bogata si daruri.

In inima batranilor Munti Maramures,  iarna a pus de mult timp stapanire pe localitatile de aici. Familiile care traiesc aici s-au obinsuit ca in fiecare sezon rece sa ramana izolati.Numai ca anul acesta, Mos Craciun s-a gandit sqa le faca o bucurie. Asa ca, si-a trimis ajutoarele pe cararile inghetate. Mai multe masini de teren au ajuns incarcate cu alimente si lemne la bunicii si copilasii din localitatile de la inaltime.

Ea este tanti Anica. De 82 de ani traieste singura, izolata in inima muntilor, la margine de padure. 
"De 7 ani mi-a murit mosul", spune batrana plangand.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Prima reacție a Mishei, după ce s-a aflat că a fost înșelată de Connect-R în timpul mariajului. A luat o decizie la care nimeni nu se aștepta- wowbiz.ro

Bucuria i se citea pe chip cand privea voluntarii cum descarca lemnele si le pun langa casuta ei. Pentru bunicuta care abia se tine in baston, lemnele aduse inseamna viata. Daca nu primea vreun ajutor, ar fi inghetat de frig. Batrana a primit si alimente pentru masa de Craciun, dar si medicamente, care sa-i aline durerile batranetii.La cativa kilometri departare, o alta familie se gandea ca Iarna e prea grea pentru ca darurile sa ajunga la ei.  

"Hai, alegeti-va cate 2-3 plusuri, fiecare dintre voi! Cum vreti! Scormoniti pe aici. Uite un iepure. Uite, tot felul de surprize!" 
Acum, Craciunul va veni si la ei cu masa bogata si daruri.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si