Motiv incredibil de bucurie pentru fanii trupei ABBA! Legendara trupa se va reuni pentru un show incendiar televizat transmis in toata lumea!

Trupa ABBA se va reuni in cadrul unui show televizat in aceasta toamna, intr-o formula inedita.

Author: M.C.B. vineri 20 aprilie 2018 , 11:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Suedezii vor fi inlocuiti de avataruri digitale care vor canta in cadrul unui spectacol-tribut. Avatarurile lor digitale vor canta cel putin unul dintre titlurile lor in cadrul unui show televizat produs de canalul britanic BBC si de cel american NBC, spectacol la care vor participa si alte nume mari ale muzicii pop.

"Este un soi de spectacol omagial pentru ABBA, avand in centru ceva ce eu numesc 'ABBA-taruri', versiuni digitale ale ABBA", a explicat Bjorn Ulvaeus pentru AFP, preluata de Agerpres. Pentru a crea aceste personaje, artisti "tehno" de la Silicon Valley au efectuat masuratori antropometrice ale celor patru membri ai grupului. Cei patru suedezi vor suferi o cura de intinerire, intrucat avatarurile lor vor arata ca ei in 1979, anul in care au creat hitul "Voulez-vous". Concertul televizat ar trebui sa fie urmat de un turneu la care sa participe avataruri digitale si alte holograme.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si