Motivul pentru care Petrică Onilă a ucis-o pe Coca! Ce a descoperit când s-a întors de la muncă, de pe TIR

Noaptea trecută, un bărbat de 45 de ani și-a omorât soția, cu patru lovituri de cuțit, după care a încercat să se sinucidă.

A.N.C, miercuri 23 octombrie 2019 , 13:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Aceasta tocmai se întorsese de la muncă din Germania, de numai trei zile și și-a găsi sfârșitul chiar în căminul conjugal. Vecinilor nu le vine să creadă cele întâmplate.

Din primele informații, bărbatul de 45 de ani, recent întors acasă, ar fi aflat că soţia l-ar fi înşelat cu cel mai bun prieten.

Petrică s-a întors acasă de aproximativ zece zile, în timp ce soţia lui, Elena Coca, a ajuns acasă, din Germania, de trei zile. Femeia era și ea plecată la muncă.

Citeste si: Vine dezastrul pentru cei care n-au centrale termice de apartament

Citeste si: Maria Cârneci se luptă cu boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete și Denisa Răducu

Citeste si: VIDEO | Loredana Groza, secretul frumuseții la aproape 50 de ani

Între cei doi soţi a avut loc o ceartă, iar potrivit unor surse, soţul ar fi aflat că femeia, în vârstă de 44 de ani, l-ar fi înşelat cu cel mai bun prieten al său. Aflat sub influența alcoolului, acesta a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat soţia de patru ori. Din păcate, loviturile i-au fost fatale, iar medicii nu au mai reușit să o salveze.

“Nu ne vine să credem! Coca și Petru au fost mereu doi oameni muncitori, cu doi copii frumoși și acum, după ce au muncit ambii în străinătate și și-au ridicat o casă frumoasă, să ajungă aici? Ea a venit sâmbătă acasă. Avea concediu două săptămâni. El venise de vreo 10 zile, lucra pe un TIR în comunitate. Și din câte am înțeles, urma să plece și el odată cu Coca. Noi nu i-am auzit certându-se. Aseară, când a venit Poliția și am aflat ce s-a întâmplat, am rămas șocată. Pe ea au găsit-o în baie, înjunghiată de patru ori. Pe el l-a luat SMURDUL, pentru că a încercat să se sinucidă”, a spus o vecină de-a celor doi.

Cei doi copii ai familiei Coca și Petru Onila, nu erau acasă în momentul tragediei, cel mic, un băiat, este la școală, la un liceu din Vaslui, iar fata este studentă la București.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si