Motivul pentru care Tudor Gheorghe nu a fost la înmormântarea lui Ilie Balaci! Muzica artistului a răsunat însă pe stadion

Ilie Balaci s-a aflat marţi, pentru ultima dată, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. La priveghi, pe stadion s-a auzit muzica lui Tudor Gheorghe.

C.L., marți 23 octombrie 2018 , 21:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Moartea lui Ilie Balaci a fost un şoc, iar în ultimele zile Craiova a fost în doliu. Priveghiul marelui fotbalist a fost ţinut chiar pe stadion, acolo unde Ilie Balaci şi-a trait anii de glorie ca sportiv. Marţi dimineaţă, pe stadion, a răsunat muzica lui Tudor Gheorghe, prieten cu fostul fotbalist.

Însă, artistul nu a fost prezent la înmormântarea lui Ilie Balaci de la Craiova. Şi asta pentru că marţi, Tudor Ghoerghe avea programată premiera unui spectacol-eveniment la Sala Palatului din Capitală. Pentru spectacolul ”Tot ce-i românesc nu piere”, Tudor Gheorghe s-a pregătit intens, acesta fiind special dedicat Centenarului.


Despre legătura dintre Tudor Gheorghe şi Ilie Balaci a povestit jurnalistul Victor Ciutacu o întâmplare din urmă cu mai mulţi ani.

”Acum nişte ani, live cu Tudor Gheorghe de la Teatrul (sper să nu greşesc) Elena Teodorini. Păşim în noapte, extenuaţi, în curtea interioară. Ne-aşteaptă Ilie Balaci. Ne vedem şi simbolurile Craiovei se îmbrăţişează prelung. Iese portarul din gheretă şi, brusc, se prăbuşeşte în genunchi. Îmi ia mâna şi mi-o pupă. "Domnu' Ciutacu, i-aţi adus pe idolii mei, la mine-n curte, mai mult nu se poate!" Mă retrag uşor jenat, omul plânge de se scutură cămaşa pe el. Din spate vine Pepino Popescu, mă trage deoparte să nu stricăm momentul, ieşim din curte. Ilie şi Neica vin agale. Mă uit prostit la ei şi-mi dau lacrimile. "Hai, dracu', să ne îmbătăm, că ne-am hodorogit...”, a povestit Victor Ciutacu, pe pagina personală de Facebook, acum după moartea lui Ilie Balaci.
 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si