Motivul real pentru care Simina Loica s-a despărțit de Jador: „Jigniri brutale și foarte deranjante”

Simina Loica, fosta concurentă de la ,, Puterea Dragostei'' a dezvăluit motivul real pentru care nu a mai format un cuplu cu Jador.

Author: Alexandra Bercea miercuri 09 februarie 2022 , 10:51

Motivul real pentru care Simina Loica s-a despărțit de Jador: „Jigniri brutale și foarte deranjate”

Motivul real pentru care Simina Loica s-a despărțit de Jador: „Jigniri brutale și foarte deranjate”

[Sursa foto: fotojet]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În timpul participării la emisiunea ,,Puterea Dragostei'', Simina și Jador au format un cuplu. Din nefericire, relația celor doi nu a ținut și au luat decizia să o ia pe drumuri deparate.

Niciunul dintre ei nu a dezvăluit care a fost motivul real al despărțirii.

În cadrul emisiunii „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, Simina Loica a vorbit despre tot ce s-a întâmplat, de fapt, în timp ce forma un cuplu cu Jador.

Citeste si: Mădălina de la „Puterea Dragostei”, confirmată pozitiv cu COVID-19

Care a fost motivul real al despărțirii

Lucrurile nu au mers tocmai bine între ei, astfel că au decis să își continue viețile pe drumuri separate. În prezent, Simina Loica este acum soția lui Alex Zănoagă. Cei doi au și un băiețel, pe nume Dominic. Jador este  împreună cu Georgiana Elisei, dar lucrurile nu sunt mereu concrete, aceștia despărțindu-se și împăcându-se de nenumărate ori.

Un lucru sigur este acela că între Simina și Jador nu mai există cale de întoarcere. Fanii lor se întreabă care a fost  principalul motiv pentru care s-au despărțit atunci, mai ales că niciunul nu au vorbit despre acest lucru.

Citeste si: Cristi Marinescu, amenințat cu bătaia în casa "Puterea Dragostei". "Ai grijă cum vorbești!"

„Jigniri brutale și foarte deranjante”

Recent, Simina Loica și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre perioada în care a fost împreună cu Jador. La vremea respectivă, Jador a jignit-o, spunându-i că este o femeie căreia îi place să umble cu mai mulți băieți, iar acest lucru a deranjat-o foarte tare pe Simina.

„A început să mă jignească la telefon, mi-a zis că sunt o fată care nu stă cuminte, o fată care vrea să umble cu mai mulți băieți, au fost jigniri mai brutale și foarte deranjante și care nu-mi plac. Atunci a fost făptul care m-a făcut să renunț de tot”, a spus Simina Loica, în cadrul emisiunii menționate sus.

Citeste si: Suferința prin care a trecut fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei'', Simina Loica, după ce a devenit mămică: „Dominic are o infecție în corp”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si