Motociclistul implicat în accidentul în care a murit judecătoarea din Constanța este polițist. În trecut a fost acuzat de violență conjugală

Motociclistul implicat în accidentul din centrul orașului Constanța în care o judecătoare a murit este agent de poliție din cadrul IPJ Constanța și în trecut a mai fost în atenția publică, după ce pe numele lui a fost emis un ordin de protecție, solicitat de soție, care îl acuza, la data respectivă, de violență conjugală.

E. V., duminică 24 martie 2019 , 10:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Emite prezentul ordin de protecţie pentru o perioada de 6 luni de la data pronunţării hotărârii, fără somaţie sau trecerea unui termen, în sensul că: - dispune evacuarea pârâtului din locuinţa imobil situat în .... - interzice pârâtului să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri de reclamantă, cu excepţia situaţiilor în care se impune, potrivit legii, prezenţa concomitentă a ambelor părţi în faţa unor instanţe de judecată sau a altor instituţii şi autorităţi publice; - interzice pârâtului să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri de domiciliul reclamantei; - interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic prin corespondenţă sau în orice alt mod cu reclamanta”, potrivit minutei judecătorești emisă la data de 4 februarie.

Potrivit oamenilor legii, sâmbătă după-amiază, un bărbat de 32 de ani pe numele Marian Cotlenco a condus un triciclu pe strada Constantin Brătescu, dinspre B-dul Tomis și ajungând la intersecție cu strada Mihai Viteazu nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un taxi, marca Renault, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Ferdinand, dar și cu un al doilea autoturism, un Volkswagen, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Mamaia. Polițiștii constănțeni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă.

Mihaela Iuliana Șerban, judecător în vârstă de 44 de ani, a murit după ce după ce a suferit un traumatism abdominal, cu eviscerație.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si