Muncitorii sunt drogati si obligati sa munceasca pana la epuizare pentru a termina blocurile de locuinte la timp. Guvernul nord coreean isi tortureaza angajatii

Sute de mii de muncitori au fost angajati in Phenian, capitala Coreei de Sud, sa construiasca blocuri de locuinte, dar oamenii sunt torturati si chinuiti de catre conducatori.

C.I.P., joi 11 august 2016 , 13:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pentru a termina la timp lucrarile, muncitorii sunt drogati cu amfetamine si sunt munciti pana la extenuare, doar ca reprezentantii firmelor de constructie sa nu fie trasi la raspundere de catre sefii statului.

Dezvaluirile au fost facute de un post de radio, Radio Free Asia, care a citat mai multe surse anonime din aparatul de stat. "Le dau droguri la liber doar ca muncitorii sa lucreze mai repede.", a marturisit pentru sursa citat o persoana sus pusa in randul serviciilor secrete din Coreea de Nord.

Proiectul in care sunt agrenati muncitorii cuprinde o cladire de 70 de etaje, plus alte 60 de structuri mai micute.

Se pare ca muncitorii au dat cu vopsea peste semnele de constructie, ca nimeni sa nu mai stie data la care trebuie predata lucrare si ca ei sa nu mai fie munctiti ca niste sclavi.

Guvernul de la Phenian nu a oferit nicio explicatie sau comentariu oficial asupra acestei probleme.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si