Munti de gunoaie, in Floresti. Comuna de langa Cluj-Napoca este sufocata de deseuri

Peste 40.000 de oameni sunt in pericol de a se imbolnavi oricand, intr-o comuna de linga Cluj Napoca. Localitatea este sufocata, pur si simplu, de gunoaie. Oamenii se tem ca ii prinde vara cu strazile pline de mormane de deseuri, care deja au devenit focare de infecţie. ##VIDEO44050##

Stirile Kanal D, miercuri 25 ianuarie 2017 , 19:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Sobolani, porci, caini si pisici.... Raiul lor e aici: in Floresti, munti de gunoaie ameninta sa schimbe relieful Romaniei!

- Unde le mai puneti? Oriunde, nu conteaza! La mine in curte nu le mai pot tine! Din pacate la noi se face focar de infectie, asa ceva nu se mai poate!

Cea mai mare comuna din Romania cu cea mai mare populatie de langa oras, are cele mai multe deseuri in strada!  

-De nedescris, foarte urat. Se umple Florestiul de sobolani.

Aceasta strada din Floresti s-a transformat in groapa de gunoi a localitatii. De mai bine de sase saptamani masinile de salubritate nu au mai ajuns in aceasta zona, iar tonele de deseuri blocheaza deja accesul masinilor.

Miroase a boala la orice pas! Cel mai tare oamenii se tem pentru copii!

-Sobolani, caini... Nu vin copilasii la scoala ca se tem de caini cand trebuie de acolo sa vina la scoala. Trebuie sa venim dupa ei ca nu avem cum sa ii lasam

Primaria a amplasat mai multe table care interzic depozitarea deseurilor in zona, insa localnicii le ignora. Isi aduc rastoarna pungile de gunoaie pe furis, ca sa nu fie amendati! In urma lor, apar flamanzi porcii!  

- Noaptea le arunca. Nu au ce sa faca, unde sa le arunce? Pe apa?

Muntii de resturi, peturi si mizerie cresc de la o zi la alta! Tone de gunoaie blocheaza accesul la garaje, intrari in blocuri si troturare.

-Trebuie sa ocoliti aici. Nu puteti trece pe trotuar. Ce sa facem, ocolim daca e necesar. E normal sa fie asa? Chiar deloc nu-i normal. Ne facem de rusine pe aici.

Un prim pas spre rezolvarea problemei a fost facut. Firma de salubritate isi va relua activitatea in intregime prin marti , dar ramane de vazut unde vor fi duse deseurile. Asta pentru este nevoie de constructia unei rampe pentru depozitare. Pana atunci, florestenilor li se cere... rabdare!

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si