Muresul Drambar - al treilea cel mai bogat club de fotbal din Romania, dupa Steaua si Dinamo! Echipa de liga a 5-a s-a desfiintat, insa restaurantul merge foarte bine

Un club sportiv care a activat in liga a 5-a se afla pe locul 3 in topul celor mai bogate echipe din Romania.

Radu Constantin, vineri 04 mai 2018 , 08:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Muresul Drambar, o echipa de fotbal care a activat in liga a 5-a pana recent, este in topul celor mai bogate cluburi din Romania.

In 2016, ultimul an fiscal publicat pe site-ul Ministerului Finantelor, societatea Muresul Drambar SRL (cod CAEN 9312 – activitati ale cluburilor sportive) apare cu o cifra de afaceri de 16,5 milioane lei si un porfit de 168.800 lei. Astfel, clubul ocupa a treia pozitie atat in topul profitului, cat si cel al cifrei de afaceri intre cluburile din Romania, imediat dupa Steaua si Dinamo.

Muresul Drambar devanseaza cluburi de liga 1 precum Viitorul Constanta (13,6 milioane lei) sau CSU Craiova (9,8 milioane lei).

Cum s-a ajuns in aceasta situatie? Muresul Drambar se afla in localitatea Ciugud, declarata oficial cea mai bogata comuna din Romania. Desi nu mai are echipa, aceasta fiind dezafiliata acum cativa ani, baza sportiva a ramas, in incinta acesteia aflandu-se si un restaurant care merge foarte bine.

Baza sportiva Muresul este una dintre cele mai moderne din Romania, cu terenuri de sport, un bazin acoperit si o sala de fitness. Arena Muresul se inchiriaza pentru diverse evenimente precum si meciuri de fotbal din ligile inferioare.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si